Φεύγει γιατί θέλει να... παίζει βασικός

19:50 11/6/2011 - Πηγή: 24wro
Την πρόθεση του να αφήσει τα μεγαλεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην οποία πολύ πιθανόν...
να έκανε την τελευταία του σεζόν πέρυσι αποκάλυψε ο Ντάρον Γκίμπσον, αφού ο Ιρλανδός μέσος είναι διατεθειμένος να πάρει μεταγραφή εκεί που θα του προσφέρουν θέση βασικού.


Ο 23χρονος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και σκέφτεται πολύ σοβαρά την προτροπή του προπονητή της εθνικής ομάδας της πατρίδας, Τζιοβάνι Τραπατόνι, να αναζητήσει ομάδα που θα αγωνίζεται τακτικά, ώστε να παραμείνει σε καλή κατάσταση και να λογίζεται ως αναντικατάστατο στέλεχος της Ιρλανδίας.
Η πρόταση της Σάντερλαντ για την απόκτηση των Γουές Μπράουν, Τζον Ο’Σέι και του ίδιου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι συνολικά 12 εκ ευρώ όπως είναι λογικό τον χαροποίησε ιδιαίτερα και περιμένει τώρα την απάντηση της πρωταθλήτριας Αγγλίας.
«Θα ήταν πολύ καλό αν μας αποκτούσε και τους τρεις η Σάντερλαντ. Δεν έχω κανέναν απολύτως πρόβλημα. Θέλω το καλύτερο για την καριέρα μου. Να είμαι κάπου όπου θα έχω παιχνίδια στα πόδια μου. Δεν το έχω συζητήσει ακόμη με τον Σερ Άλεξ, όμως αν είναι να μην αγωνίζομαι την επόμενη σεζόν, καλύτερα να αποχωρήσω. Είμαι σχεδόν 24 και πρέπει να παίζω πια» είπε χαρακτηριστικά ο Γκίμπσον.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα