Φιλανθρωπικού χαρακτήρα η συναυλία για τον Μητροπάνο

16:22 8/9/2012 - Πηγή: 24wro
Η μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο με τίτλο «Σ' αναζητώ στη Σαλονίκη»...
που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο Καυταντζόγλειο- παίρνει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στη διάρκειά της συναυλίας, θα συγκεντρώνονται φάρμακα και τρόφιμα για τις ανάγκες των απόρων και ανασφάλιστων πολιτών.

Τα τρόφιμα που μπορούν να προσφέρουν οι πολίτες πρέπει να είναι συσκευασμένα ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες, λάδι και γενικά τρόφιμα που δεν χρειάζονται
ψυγείο για να συντηρηθούν. Να σημειωθεί, ότι τα εισιτήρια της συναυλίας μέχρι και σήμερα θα πωλούνται στην τιμή των 6 και 8 ευρώ ενώ από αύριο και μετά θα διατίθενται έναντι 9 και 12 ευρώ.

Οι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στη συναυλία θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Δημήτρη Μητροπάνου και τραγούδια από τις σπουδαιότερες δισκογραφικές δουλειές του. Συγκεκριμένα, συμμετέχουν οι Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κατσαρός, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης και Διονύσης Τσακνής. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος. Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσει η 12μελής ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου.

enimerwsi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα