Φήμες για Κόκε και Μπλάνκο στο «τριφύλλι»!

14:08 20/7/2011 - Πηγή: 24wro
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει αποκτήσει δύο επιθετικούς, όμως τα δημοσιεύματα για τον ...
Ίσμαελ Μπλάνκο «φούντωσαν» ξανά. Προτάθηκε και ο Κόκε στους «πράσινους».



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», ο Κόκε που είχε φύγει από τον Άρη και έκανε μια... απόπειρα στο MLS προτάθηκε στους «πράσινους», ενώ ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ,
που είχε παλιότερα επαφές με τον Παναθηναϊκό, πλέον διατηρεί χαμηλότερες οικονομικές απαιτήσεις. Το «τριφύλλι» δεν μένει αδιάφορο στην περίπτωση του Αργεντινού, ο 28χρονος όμως θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του κοντά στα 500 χιλιάρικα για να γίνει πιο υπαρκτό το ενδιαφέρον...

Χαρούμενος ο Αμπεγέ

Ο Κουίνσι Οβούσου Αμπεγέ το βράδυ της Τρίτης έγινε το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο Γκανέζος περιφερειακός επιθετικός δήλωσε πολύ χαρούμενος γι' αυτή τη μεταγραφή:

«Ανυπομονώ να δουλέψω και πάλι με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ και το θεωρώ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου», έλεγε χτες σε ανθρώπους του Παναθηναϊκού λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Αύξηση στα διαρκείας

Μπορεί οι μεταγραφικές κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας να μην είναι εντυπωσιακές, όμως αναμφίβολα είναι ουσιαστικές. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού από κει που δεν αγόραζε διαρκείας, το τελευταίο διήμερο σημείωσε εντυπωσιακή πρόοδο και ο αριθμός έχει ξεπεράσει τις 5.000 ανανεώσεις ή εγγραφές.

Υπάρχουν σκέψεις μάλιστα, να δοθεί παράταση στην προθεσμία για λίγες ημέρες ακόμη, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους περσινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, να τα ανανεώσουν.

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα