Φλεβαράκης: Δίκαια νικήσαμε

23:30 13/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Κώστας Φλεβαράκης στη συνέντευξη τύπου μετά την λήξη του νικηφόρου... αγώνα για τον Ηλυσιακό, τόνισε ότι ο αγώνας κρίθηκε στα σημεία , ενώ επίσης κάλεσε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα στον επόμενο παιχνίδι.

«Νομίζω ότι η ομάδα μας δίκαια πήρε τη νίκη. Ένα αποτέλεσμα δύσκολο για πολλούς λόγους. Σε αυτά τα παιχνίδια μετράει η ομαδικότητα το πάθος και τα παιδιά έδειξαν έτοιμα να βοηθήσουν παίζοντας είτε για ένα δευτερόλεπτο είτε για σαράντα λεπτά. Συνεχίζουμε το Σάββατο με το Περιστέρι
και ελπίζω η βοήθεια του κόσμου σε αυτό το ματς να είναι μεγάλη», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας των Ιλισίων, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε : 
«Εάν μπορούσαμε να σπάσουμε τα συμβόλαια σε αυτούς τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα, ναι, θα κάναμε νωρίτερα τις αλλαγές. Πολλές φορές αναγκαζόμαστε να παίρνουμε αποφάσεις  κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Ο στόχος μου ήταν να μείνει η ομάδα μέσα στα οικονομικά δεδομένα που είχαμε θέσει από την αρχή. Βέβαια τελικά δεν ξέρω αν πρέπει να πηγαίνεις εκεί που μπορείς ή να ξεχειλώνεις το μπάτζετ, όπως κάνουν άλλες ομάδες, δημιουργώντας στο τέλος μπάχαλο. Ας μην ξεχνάμε ωστόσο ότι ακόμη και χωρίς αυτούς τους παίκτες, στη διάρκεια της σεζόν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες».
Αντίθετα ο προπονητής του Αμαρουσίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, που δεν ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι.
«Δεν μ’αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου. Όλοι μας νιώθουμε αμήχανα, για να μην πω ντροπιασμένοι με την εικόνα  που παρουσιάζει στο τέλος η ομάδα. Και δυστυχώς όπως μου έλεγε και ο δάσκαλος μου, ο Φαίδων Ματθαίου, η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει. Μείναμε όμως λίγοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους προέδρους, όπως του Ηλυσιακού, που ενισχύουν την ομάδα τους μέχρι τέλους. Πριν το παιχνίδι μάθαμε ότι δεν θα έρθει ο Κλεμέντε. Δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικος, που στη συνέχεια δήλωσε: 
«Είμαι 21 χρόνια στο χώρο και δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα. Δεν ξέρω τι θα γίνει στα πλέι οφ, αφού τα παιδιά έχουν συμβόλαια μέχρι το τέλος Απριλίου αλλά στα δύο ματς που απομένουν θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τα παιδιά αλλά πρέπει να βρω τρόπο ώστε να βελτιώσω την εικόνα μας». THEPLAYER.GR
Keywords
Τυχαία Θέματα