Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Να ανατραπεί το κλίμα ανασφάλειας

16:16 15/1/2012 - Πηγή: 24wro
Με κάθε τρόπο πρέπει να ανατραπεί το κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας που κυριαρχεί στη χώρα...
δήλωσε στην ομιλία του κατά την δεύτερη ημέρα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης.
«Δεν υπάρχει τίποτα πιο πατριωτικό από το να φύγει ο φόβος, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα από την χώρα. Εάν παραταθεί η σημερινή κατάσταση υπάρχει ο κίνδυνος να μετατραπεί
σε εθνική κρίση καθώς μαζεύονται τα σύννεφα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Ραγκούσης τάχθηκε ευθέως υπέρ της πρότασης να εκλεγεί η νέα ηγεσία από τη βάση αφού το προβλέπει ξεκάθαρα το καταστατικό του Κινήματος.
«Αυτονόητη και ενδεδειγμένη πορεία είναι η εκλογή ηγεσίας από την βάση. Δεν ήταν καιροσκοπική επιλογή από τον Γιώργο Παπανδρέου να καθιερωθεί με τον τρόπο αυτό αλλά πρόκειται βαθιά πολιτική για να είναι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενισχυμένος πολιτικά».
Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, και εκ των στενών συνεργατών του κ. Παπανδρέου από το 2004, απάντησε σε όσα στελέχη επιδιώκουν καταγραφή απόψεων με ψηφοφορίες και προεκλογικές εσωκομματικές διαδικασίες.
«Δεν στέκει ο ισχυρισμός ότι δεν μπορεί σε αυτή τη φάση να γίνει προεκλογικού τύπου εκστρατεία. Έχει ήδη αρχίσει από την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου παραιτήθηκε από πρωθυπουργός και δεν βλέπω να έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα.
newscode.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα