Γαλλία: Όλα παίζονται!

20:20 3/5/2011 - Πηγή: 24wro
Δύο στροφές πριν το φινάλε και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει στο θέμα των οχτώ...
ομάδων και τη θέση που θα τερματίσουν πριν τα πλέι οφ, όσο και στο ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον κατήφορο που χάραξε η Λιμόζ. Επτά ομάδες υποψήφιες για τη ProB. Κομβικός ο αγώνας της Βισί!




ΛΕ ΜΑΝ – ΡΟΑΝ (+4,5)

Εκτός τα πάει μια χαρά η Λε Μαν που συνήθως κερδίζει. Έτσι έκανε και στο τελευταίο της παιχνίδι, αλλά εντός εντοπίζεται το πρόβλημα. Θέλει τη νίκη για να εδραιωθεί στην 8η θέση και να απομακρυνθεί από τους διώκτες της, αλλά πρέπει να τα καταφέρει χωρίς τον Έλληνα φόργουορντ,
Μιχάλη Κακιούζη. Υποδέχεται τη Ροάν που προσπαθεί να πλασαριστεί όσο καλύτερα γίνεται, γιατί όχι και στην 4η θέση; Για να έχει ελπίδες όμως, οφείλει να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από το «Ανταρέ».


ΛΙΜΟΖ – ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ (-7,5)
Και μαθηματικά τέλος η σεζόν για τη Λιμόζ, που μόλις ένα χρόνο μετά την άνοδό της, επιστρέφει στα… αλώνια της δεύτερη κατηγορίας. Έτσι, το παιχνίδι έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, με την 4η Γκραβελίν να έχει στόχο τη 2η θέση. Μπορεί να τα καταφέρει, αλλά αν δεν νικήσει την υποβιβασμένη Λιμόζ, ας την ξεχάσει κι ας κάτσει στα αυγά της!


ΝΑΝΣΙ – ΒΙΣΙ (+11,5)
Η Νανσί έδειξε τα δόντια της κόντρα στη Σολέ και πάνω απ’ όλα ότι θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο του πρωταθλήματος όταν έρθει η ώρα. Για την ώρα όμως, υποδέχεται τη Βισί που (μετά τη νίκη επί του Στρασβούργου) παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της σωτηρίας. Θέλει τη νίκη όμως, γιατί δεν το Στρασβούργο εξακολουθεί να βρίσκεται από πάνω της.  Δύσκολα πράγματα αφού η Νανσί –που έχει στις τάξεις της τον λίνεχαν πλέον- δεν θα της χαριστεί! Με ήττα, η Βισί λέει «αντίο»


ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ – ΟΡΤΕΖ (+5,5)
Από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ορλεάν έρχεται η Παρί. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και περιμένει στην καλή έδρα της τη γεμάτη απουσίες Ορτέζ. Τρεις άκρως υπολογίσιμοι παίκτες των φιλοξενούμενων είναι εκτός, αλλά δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, από το να παίξουν για τη νίκη. Διαφορετικά, θα κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό. Όσο κι αν αυτό το σενάριο φαντάζει μακρινό!

ΣΟΛΕ – ΠΟΪΤΙΕΡ (+12,5)
Εκεί που όλοι την είχαν για το απόλυτο φαβορί, η Σολέ έδειξε στα δύο ντέρμπι (με Σαλόν Σαονέ και Νανσί) ότι δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Ηττήθηκε και στα δύο, αλλά παραμένει στην πρώτη θέση γιατί έχει μάθει να μην στραβοπατάει σε παιχνίδια με αντιπάλους στυλ… Ποϊτιέρ. Με τη σημερινή νίκη της μάλιστα, εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρωτιά ενόψει πλέι οφ. Σε κίνδυνο η Ποϊτιέρ, θέλει το δίποντο, αλλά τι να κάνουμε τώρα;


ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΧΑΒΡΗ (+4,5)
Απέφυγε τα χειρότερα το Στρασβούργο που ναι μεν, ηττήθηκε από τη Βισί, αλλά τουλάχιστον κράτησε τη διαφορά από τον 1ο γύρο! Αν νικήσει τη Χάβρη που παλεύει να μπει στα πλέι οφ (δύσκολο) μένει στην κατηγορία. Με τον υπηρεσιακό κόουτς, Βίεσλερ θα υποδεχθεί τη Χάβρη που –κακά τα ψέματα- κοιτάζει περισσότερο την 8η θέση, παρά ανη
Keywords
Τυχαία Θέματα