ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ…

23:26 7/4/2012 - Πηγή: 24wro
Στον αυριανό αγώνα του πρωταθλητή πλέον Ολυμπιακού με την Κέρκυρα...
τελευταίο εντός έδρας για τη φετινή σεζόν, θα πρέπει να μη λείψει κανείς, γιατί θα είναι σαν άτυπη φιέστα πρωταθλήματος, και θα υπάρξουν και αρκετές εκπλήξεις.

Μπορεί το παιχνίδι με την Κέρκυρα να μην έχει καμία βαθμολογική σημασία για τους εστεμμένους ήδη πρωταθλητές Ελλάδας
2012, ωστόσο πρέπει το Καραϊσκάκη να είναι κατάμεστο.
Εκτός του ότι είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας των πρωταθλητών Ελλάδας για τη σεζόν, και είναι ευκαιρία να αποθεώσουμε τους παικταράδες του Θρύλου, θα υπάρξουν και εκπλήξεις από τους γηπεδούχους προς τον κόσμο τους.
Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου θα στείλουν στην εξέδρα τριακόσιες (300) μπάλες ποδοσφαίρου, σαν δώρο ευγνωμοσύνης για τους φιλάθλους μας, ενώ στα μάτριξ του γηπέδου, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα οι φίλαθλοι των πρωταθλητών θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και πάλι ΟΛΑ τα γκολ που έχει βάλει ο Θρύλος στο Πρωτάθλημα φέτος, και τα 62!
Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας δε, οι από σήμερα και πάλι κυπελλούχες Ελλάδας στο γυναικείο βόλεϊ που κέρδισαν σε έναν απίστευτο αγώνα τον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ, θα κάνουν τον γύρο του θριάμβου με την κούπα στα χέρια, την οποία θα φέρουν αύριο με το καλό από την Πρέβεζα.

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα