Γερμανία Σούπερ Καπ: Το... έχουν και οι δύο

21:40 23/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η κυπελλούχος Σάλκε υποδέχεται στη Βέλτινς Αρίνα...
την  πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ στον αγώνα για το Σούπερ Καπ Γερμανίας.

Σάλκε:Μπορεί στο πρωτάθλημα να πήγε κάκιστα αλλά η σεζόν σώθηκε κύρια με την εξαιρετική πορεία ως τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς και με την κατάκτηση του κυπέλλου Γερμανίας. Το πρόβλημα είναι πως θα καλυφθεί το κενό κάτω από τα δοκάρια που άφησε η φυγή του Νόιερ στη Μπάγερν ενώ και η απόφαση του τεχνικού της Ράγκνικ να αφήσει στα ματς προετοιμασίας για τη νέα σεζόν τον εξαιρετικό πέρυσι
Ραούλ δημιουργεί προβληματισμό.

Ντόρτμουντ: Οι Βεστφαλοί είναι άγνωστο κατά πόσο θα μπορέσουν να σταθούν στο ύψος των προσδοικιών μετά την εξαιρετική τους περυσινή πορεία στη Μπουντεσλίγκα που τους έφερε στον θρόνο της έπειτα από απουσία εννιά ετών. Παρελθόν αποτελεί ο λίαν δημιουργικός Σαχίν ενώ απών θα είναι σήμερα και ο μεγάλος γκολτζής Λούκας Μπάριος λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική της Ουρουγουάης στο Copa America. Υπήρξαν ορισμένες σημαντικές ενισχύσεις όμως για την πρωταθλήτρια Γερμανίας.


Tips

•    To 2o καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στη Μπουντσλίγκα είχε πέρυσι η Ντόρτμουντ που νίκησε 11 φορές και ηττήθηκε μόλις τέσσερις στα «ταξίδια» της.

Πρόταση: Σάλκε – Ντόρτμουντ over 2,25 (1,81)
bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα