Γερμανία: Σπάει την κατάρα της έδρας της

23:30 15/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η Μάιντζ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ...
στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.










Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην πέμπτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ οι φορμαρισμένοι Γκλάνταμπαχ, δίνει αγώνα επιβίωσης, όντας η ουραγός του πρωταθλήματος. Από το Νοέμβριο έχει να κερδίσει στην έδρα της η Μάιντζ










ΜΑΪΝΤΖ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ






Μάιντζ: Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Αννόβερο
και έχασε με χαρακτηριστική ευκολία με 2-0. Μια ήττα που δεν της στοίχησε και πολύ καθώς παρέμεινε στην πέμπτη θέση και αυτός είναι ο αντικειμενικός της σκοπός. Ωστόσο δεν είναι σε καλή κατάσταση, όντας μακριά από την νίκη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, ενώ στο «Μπρούχβεγκ» έχει να νικήσει από τον περασμένο Νοέμβριο. Παραμένουν τραυματίες ο μέσος Σότο (21/2) και ο επιθετικός Τσαλάι (20/4) ενώ θα απουσιάσουν και οι τιμωρημένοι αμυντικοί Νοβέσκι και Σβένσον.










Γκλάντμπαχ: Και εκεί που όλοι την είχαν ξεγραμμένη, να σου μια εμφατική πεντάρα στην Κολωνία. Συνέτριψε με 5-1 τα «πουλάρια» και έδειξε, όπως όλες οι γερμανικές ομάδες, απίστευτες αντοχές. Βέβαια η υπόθεση «παραμονή» κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, καθώς απέχει 4 βαθμούς από την 15η θέση και σαφώς η εικόνα της στο τελευταίο ματς δεν είναι η συνήθης φετινή. Πάντως θα το «παλέψει» μέχρι τέλος και επιπρόσθετα δεν έχει προβλήματα τραυματισμών πέρα από τον Ντεκαμάργκο (επιθετικός).










Στο … ψαχνό






Θα πάμε κόντρα στην κατάρα της Μάιντζ στα εντός έδρας παιχνίδια και το φορμάρισμα της Γκλάντμπαχ και θα προτείνουμε νίκη των γηπεδούχων με απόδοση στο 1,91 πάντα από την 10Bet.com.
bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα