ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Αλίμονο στην Ελλάδα αν χαθεί η Μακεδονία!!!

00:47 11/4/2012 - Πηγή: 24wro

Ο Γέροντας Παΐσιος στον τ. Υπουργό Νικόλαο Μάρτη...

Για τον Γέροντα Παΐσιο και τα όσα προείδε, με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος, για τη σύγχρονη γεωπολιτική και τα… εθνικά μας ζητήματα, αφιερώσαμε ολόκληρο το έργο μας, υπό τον τίτλο «Ο Γέροντας Παΐσιος για τα Μελλούμενα να συμβούν!»
Το έργο μας αυτό έτυχε εντυπωσιακής πράγματι υποδοχής, εφόσον ήταν η πρώτη φορά στα ελληνικά εκδοτικά χρονικά, που σε μία μελέτη ο ερευνητής επιχειρούσε συγκερασμό της γεροντικής μας παράδοσης με το απόκρυφο γεωπολιτικό παρασκήνιο.
Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός αποδείχτηκε τελικά 100% επιτυχημένος,
τόσο ως περιεχόμενο της μελέτης μας, όσο και εμπορικά, μιας και η ως άνω εργασία εξαντλήθηκε μέσα σε… μία μόλις ημέρα!!!
Φυσικά, επειδή το θέμα της Μακεδονίας και της γεωπολιτικής της αξίας για τον ελληνισμό είναι τεράστιο και κεντρικό, είχαμε παραθέσει σ’ αυτή τη μελέτη μας ειδικό κεφάλαιο με τίτλο «Παΐσιος και Μακεδονία».
Εκεί κάναμε σαφή αναφορά στο εν λόγω θέμα και σε κάποιο σημείο (και αφού αναφερθήκαμε στη μεγάλη εθνική προσφορά του παλιού υπουργού Νικόλαου Μάρτη, με το βιβλίο του «Η πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας») γράφαμε τα εξής πολύ σημαντικά, που ειπώθηκαν από τον ίδιο τον κ. Μάρτη:
«Μου είχε πει ο Παΐσιος: «Μάρτη έγινε ο Ευαγγελισμός, Μάρτη η επανάσταση του 1821, Μάρτης αγωνίζεται και για το θέμα της Μακεδονίας!»
Είχε μεγάλη αγάπη για τη Μακεδονία ο Γέροντας!
Και σε κάποιους προσκυνητές που διένειμαν δωρεάν χριστιανικά βιβλία, τους έλεγε να αγοράζουν και να διανέμουν και το δικό μου βιβλίο!
Όσο για την προπαγάνδα των Σκοπίων, ο Γέροντας Παΐσιος μου είχε πει ότι «οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι! Θα βρεθούν τίμιοι άνθρωποι, που θα αξιοποιήσουν και θα δικαιώσουν τον αγώνα σου για τη Μακεδονία»!…»
Εδώ να σημειώσουμε ότι το παραπάνω κλασικό όντως έργο του Νικόλαου Μάρτη έχει μοναδική αξία και απέκτησε παγκόσμια φήμη, ακριβώς διότι ο τέως υπουργός έκανε την πολύ έξυπνη κίνηση να βασίσει τις πηγές του (που αποδεικνύουν την ελληνικότητα της Μακεδονίας με αναμφισβήτητα στοιχεία) πάνω σε αναφορές που προέρχονται από την… εβραϊκή παράδοση!
Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο Μάρτης πέτυχε να πείσει πολλούς σε διάφορες χώρες του πλανήτη, ακόμα και σε κράτη όπως η Βουλγαρία, η Τουρκία και η Αλβανία, όπου και αναδημοσιεύτηκε μεγάλο μέρος του έργου του Μάρτη και όπου οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι έχει δίκιο ο συγγραφέας και ότι η Μακεδονία ιστορικά συνδέεται με τον ελληνισμό και όχι με τον σλαβισμό…
Πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι ο μεγάλος κίνδυνος για τη Μακεδονία προέρχεται σήμερα (αλλά και ανέκαθεν) από τη Σερβία, πίσω από την οποία βρίσκεται βέβαια η σκιά της γιγάντιας ευρασιατικής υπερδύναμης της Ρωσίας, η οποία – μέσω του Βελιγραδίου – θέλει να βγει στο Αιγαίο (το ίδιο επιδιώκει και στην άλλη ζεστή θάλασσα, τον Ινδικό ωκεανό, για λόγους γεωπολιτικής της εξάπλωσης).
Γι’ αυτό και ο υπογράφων αυτό το κείμενο έχει εδώ και χρόνια στραφεί εναντίον της γεωπολιτικής προσέγγισης Ελλάδας-Σερβίας, αλλά υπέρ του σχηματισμ
Keywords
Τυχαία Θέματα