Για όσες αποφασίσετε να τα ξαναβρείτε με τον πρώην σας

19:36 17/12/2011 - Πηγή: 24wro
Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε αν τα ξαναφτιάξετε με ένα πρώην σας...

Το έχουμε γράψει πολλές φορές ότι δεν συμβουλεύουμε τις γυναίκες να κάνουν πισωγυρίσματα στη ζωή τους, ιδιαίτερα στις ερωτικές σχέσεις που συχνά καταλήγουν σε ακόμα μία πιο οδυνηρή σχέση από την αρχική, αλλά πολλές φορές τα συναισθήματα δεν ελέγχονται και η γοητεία ενός πρώην είναι τόσο δυνατή όσο η βαρύτητα που σας τραβά πάλι κοντά του. Τι μπορείτε να κάνετε σωστά αυτή τη φορά και να αποφύγετε, για να μη καταλήξει η σχέση σας πάλι σε φιάσκο.

Dos
1. Νέα
πράγματα στο σεξ. Η επανάληψη δεν είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως, αλλά πάσης αποτυχίας.
2. Δώστε του χώρο. Ήδη η επιστροφή σας μπορεί να δημιουργήσει υποσυνείδητα μία αρνητική προδιάθεση. Μην τον πιέσετε παραπάνω.
3. Μιλήστε με τις φίλες σας για την εξέλιξη της σχέσης γιατί μπορούν να σου δώσουν το reality check που χρειάζεστε.
4. Δείξτε του ότι όσο καιρό ήσασταν χώρια κάνατε πράγματα για τον εαυτό σας και δεν μιζεριάζατε χωρίς αυτόν. Κανείς δε θέλει να είναι με μία απελπισμένη γυναίκα.
5. Πάρτε τη σχέση στα χαλαρά, γιατί ούτως ή άλλως είναι ένα ναρκοπέδιο που μπορεί να υπάρξει έκρηξη ανά πάσα στιγμή. Δεν αξίζει να πληγωθείτε ξανά.

Don'ts
1. Μη νομίζετε ότι έχει αλλάξει. Είναι τόσο πιθανό όσο να κερδίσετε το Λότο.
2. Μην υπεραναλύετε. Ούτε στα πισωγυρίσμτα, ούτε στις καινούργιες σχέσεις.
3. Μην κάνετε συγκρίσεις με το παρελθόν. Γνωρίζατε σε τι μπλέκετε και δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με περιττές συγκρίσεις.
4. Μην χρησιμοποιήσετε τον πρώην σας για να ξεπεράσετε κάποιον άλλο. Είναι λάθος σε όλα τα επίπεδα, όσο εύκολο και να φαίνεται.
5. Μην σας νοιάζει η γνώμη των γνωστών σας. Αυτή αλλάζει ανά πάσα στιγμή όπως όλων. Κάντε αυτό που επιτάσσει η καρδιά σας.
queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα