Για ποιο λόγο δεν είναι στη σχετική λίστα και το όνομα του κ. Πατέρα;

23:15 23/6/2011 - Πηγή: 24wro
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δείχνουν να μην ανησυχούν καθόλου παρά τη... δημοσιοποίηση του ονόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Tονίζουν μάλιστα ότι δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας, αναφέροντας ότι αν ασκηθεί δίωξη τότε ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ θα πάει να απολογηθεί. 

Παράλληλα αναφέρουν πως στις συνομιλίες που υπάρχουν στο πόρισμα βρίσκεται και το όνομα του Νικόλα Πατέρα και η απορία τους είναι γιατί δεν βρίσκεται στη σχετική λίστα. 
«Παραμένουμε εκτός από την υπόθεση
και αν ασκηθεί δίωξη, ο κ. Μαρινάκης θα πάει να απολογηθεί. Παραμένει το ερώτημα για ποιο λόγο δεν είναι στη σχετική λίστα και το όνομα του κ. Πατέρα από τη στιγμή που αναφέρεται σε διαλόγους;» αναφέρουν κύκλοι της ΠΑΕ.
«Δεν στοιχημάτισα ποτέ»
Ένα από τα ονόματα που φέρονται να εμπλέκονται σε «παράνομα» παιχνίδια  είναι και αυτό του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο έμπειρος αμυντικός επικοινώνησε με τους ανθρώπους  του Ολυμπιακού και τους διαβεβαίωσε ότι ποτέ δεν στοιχημάτισε στα ματς που φέρεται ότι έχει προβεί, σύμφωνα με τις φήμες που ανακυκλώνονται, περί συμμετοχής του σε παράνομο στοιχηματισμό
Μάλιστα, ο Αβραάμ διαβεβαίωσε τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε όλα όσα ακούγονται, ούτε βέβαια παράνομη δράση και όταν κληθεί, θα καταθέσει τα στοιχεία που πρέπει. 

theplayer.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα