ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Κάποιοι μας είχαν διαγράψει

17:20 1/4/2011 - Πηγή: 24wro
Για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο φάιναλ φορ, τον Σπανούλη, τον... ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και για πολλά άλλα μίλησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στον Sentra FM 103,3.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ
Παναθηναϊκός χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία την πρόκριση, καθώς κάποιοι λοιδορούσαν τους «πράσινους» και επισήμανε ότι «η αυτοκρατορία υπάρχει και θα υπάρχει».
«Πρέπει να πω με παρρησία και να ακούσουν οι θεατές πως ό,τι έχουμε εμείς στον Παναθηναϊκό και ό,τι σκεφτόμαστε το λέμε. Ήταν μεγάλη επιτυχία γιατί μας είχαν διαγράψει και όχι μόνο, αλλά μας λοιδορούσαν, έλεγαν για αποκαθήλωση του Παναθηναϊκού και την πτώση της αυτοκρατορίας. Έπρεπε να σκεφτούν την προϊστορία, 12 πρωταθλήματα, 5 ευρωπαϊκά και όμως υπήρχε αμφισβήτηση. Μας είχαν βάλει σε μια γωνιά και δεν μας υπολόγιζαν. Έχουμε όμως το μέταλλο του πρωταθλητή. Έμείς όχι μόνο τους  διαψεύσαμε, αλλά αντίθετα βγήκαμε πρωταγωνιστές και δυνατοί. Θέλω να τονίσω αυτό που γινόταν όλο το χειμώνα. «Αποκαθήλωση», «ξεκίνησε το τρένο», «πέφτει η αυτοκρατορία». Εδειξε η αυτοκρατορία ότι υπάρχει και θα υπάρχει. Και έδειξε το δρόμο που ήταν ο καταλληλότερος για την ομάδα. Πηγαίνουμε στη Βαρκελώνη για να κερδίσουμε το 6ο αστέρι», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Γιαννακόπουλος έπλεξε το εγκώμιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τόνισε πως η επιτυχία του Παναθηναϊκού οφείλεται στο γεγονός ότι οι ρόλοι μεταξύ διοίκησης και προπονητή είναι διακριτοί και πως υπάρχει αμοιβαία αλληλοεκτίμηση.
Ερωτώμενος για την χθεσινή δήλωσή του πως χαίρεται που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός, είπε ότι δεν την παίρνει πίσω και πως η αντιπαλότητα είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Τόνισε δε πως και ένας Ολυμπιακός στη θέση του θα χαιρόταν αν είχε αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός.
Αναφέρθηκε ακόμα στον Βασίλη Σπανούλη εξωτερικεύοντας την πικρία του για το γεγονός ότι ενώ ο Παναθηναϊκός πλήρωσε όπως είπε 550.000 δολάρια στο ΝΒΑ για να τον φέρει πίσω, εκείνος σε συνέντευξή του είπε πως ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τίποτα γι’ αυτόν.
Αναφερόμενος εξάλλου στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, τόνισε πως η πολυμετοχικότητα τον έβλαψε ανεπανόρθωτα γιατί πήραν τις μετοχές πολύ δυναμικοί άνθρωποι με ισχυρές προσωπικότητες που ο καθένας έκανε του κεφαλιού του.
Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να αναλάβει ο ίδιος και ο αδερφός του Παύλος τον Παναθηναϊκό, επειδή είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Παύλου, τόνισε πως από την πρόθεση μέχρι την απόφαση υπάρχει μεγάλη απόσταση και πως σύμφωνα με την έκθεση της Ντελόιτ τα χρήματα που λείπουν είναι τόσο πολλά που δεν μπορεί ένας μόνο άνθρωπος να σηκώσει το βάρος.
Διαβεβαίωσε ωστόσο πως δεν πρόκειται ούτε αυτός ούτε ο Παύλος Γιαννακόπουλος να αφήσουν τον Παναθηναϊκό να διαλυθεί αν η κατάσταση φτάσει σε αδιέξοδο.
«Ανάγκα και οι θεοί πείθονται», είπε χαρακτηριστικά.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος είπε:
Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:
«Είναι αλήθεια ότι είναι κορυφαία επιλογή ο Ομπράντοβιτς. Να λάβετε υπόψιν την πολιτική που ακολουθούμε σαν αδέρφια. Εχουμε ξεχωρίσει τους ρόλους
Keywords
Τυχαία Θέματα