Γιλμάζ: Καίγαμε για αντίποινα τα ελληνικά δάση

10:46 26/12/2011 - Πηγή: 24wro
Σοκ έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας για τη διαχείριση...
των μυστικών κονδυλίων της γειτονικής χώρας, μέσα από τις οποίες προέκυψε σαμποτάζ των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών μέσω εμπρησμών σε ελληνικά δάση.

Ο Μεσούτ Γιλμάζ αποκάλυψε πως ήταν χρέος του κάθε Τούρκου πρωθυπουργού να ενημερώσει το διάδοχο του σχετικά με τη χρησιμοποίηση αυτών των κονδυλίων, παρόλα αυτά η Τανσού Τσιλέρ ήταν η μόνη που δε δέχθηκε να
το πράξει. «Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για τη διάθεση μυστικών κονδυλίων την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός.

Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά, όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας.

Για θέματα, όπως για τις δολοφονίες Κούρδων, δεν υπάρχει κάτι σχετικό», δήλωσε ο Γιλμάζ, επιβεβαιώνοντας όσους μιλούσαν για ασύμμετρες απειλές και λοιδορούνταν στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια… Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε τελικά σ’ αυτό τον τόπο;

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα