Γης μαδιάμ τα έκαναν πάλι οι χούλιγκαν στον Πύργο

14:40 28/10/2011 - Πηγή: 24wro
Ένα  ακόμη επεισόδιο της κόντρας  μεταξύ οπαδών αντιμαχόμενων  ποδοσφαιρικών ομάδων αναστάτωσε  τον Πύργο, όταν μια ...
ομάδα περίπου δέκα χούλιγκαν με κράνη και ρόπαλα στα χέρια προκάλεσαν ζημιές σε μαγαζιά και πέταξαν αναμμένα καπνογόνα στους δρόμους.

Οι ταραξίες όρμησαν φωνάζοντας  συνθήματα στις καφετέριες και άρχισαν να σπάζουν τραπέζια και να προκαλούν ζημιές σε σταθμευμένες μοτοσικλέτες, αναστατώνοντας ιδιοκτήτες και θαμώνες που πετάχτηκαν στον δρόμο για να δουν τι συνέβαινε.

Οι χούλιγκαν πέταξαν καπνογόνα και τράπηκαν σε φυγή προς την περιοχή
των Δικαστηρίων, πριν προλάβουν να φτάσουν αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στόχος τους ήταν τα γραφεία ενός συνδέσμου φιλάθλων που στεγάζονται στην περιοχή. Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους, οι νεαροί πρόλαβαν να εξαφανιστούν.

Τον περασμένο Ιούνιο, οι συμπλοκές  μεταξύ αντιμαχόμενων οπαδών  είχαν καταλήξει στον άγριο  ξυλοδαρμό ενός νεαρού με μια βαριά αλυσίδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις! Αλλά και τον Αύγουστο, είχε ξεσπάσει συμπλοκή μέσα σε νυχτερινό κέντρο στο Κατάκολο και συνεχίστηκε στους δρόμους, κατά την διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν από μαχαιριές ένας 21χρονος πολύ σοβαρά και ένας 20χρονος ελαφρότερα!


Keywords
Τυχαία Θέματα