Η 25χρονη που έκανε την Αντζελίνα να χάσει τον ύπνο της

18:11 8/9/2011 - Πηγή: 24wro
Τώρα μάλιστα! ...
Έτσι εξηγείται γιατί η 36χρονη σταρ πήρε άρον άρον τα έξι παιδιά της και τα έγραψε σε σχολείο στην Αγγλία για φέτος. Ζήλεια είναι η αιτία!

Και ενώ ως "επίσημη εξήγηση" για τη συγκεκριμένη απόφαση δόθηκε η προτεραιότητα που δίνουν η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) στη σημασία του
να μη χωρίζει η οικογένεια για μεγάλα χρονικά διαστήματα καθώς και τη σημασία που δίνουν στην πολυπολιτσμική μόρφωση των παιδιών τους, έφτασε το μεγάλο το νέο!

"Ψύλλοι στ' αυτιά μου μπήκανε", λέγεται ότι μουρμουρίζει τον τελευταίο καιρό η διάσημη ηθοποιός και αιτία είναι η προσωπική βοηθός του αγαπημένου της.

Η 25χρονη Λάρα Μάρσντεν (Lara Marsden) έχει γίνει –στην κυριολεξία- σκιά του 47χρονου σταρ τους τελευταίους μήνες. Τη δουλειά της κάνει, θα πείτε. Καλά… Αλλά ως γνωστόν "πρέπει να προσέξεις για να έχεις", οπότε τι να σου κάνει και η Αντζελίνα! Έπραξε αναλόγως.

Είναι μάλιστα τέτοιος ο ζήλος της νεαρής βοηθού, που βρίσκεται διαρκώς ένα βήμα πίσω ή δίπλα από τον Μπραντ Πίτ. Ούτε καν φταρνίζεται χωρίς να το πάρει είδηση. Μέχρι και τσάι του φέρνει στο τροχόσπιτό του ανάμεσα στις σκηνές.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για την έρμη τη Τζολί, της έλαχε να τραβήξει περισσότερο η παραγωγή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να την ξεφορτωθεί την 25χρονη όσο γρήγορα θα ήθελε.

"Δεν τρέχει τίποτα", υποστηρίζουν φίλοι του ζευγαριού, προσθέτοντας όμως ότι η Αντζελίνα θα ήθελε η Λάρα να είναι λίγο πιο διακριτική και να μη δείχνει τέτοιον ενθουσιασμό όταν βρίσκεται κοντά στο Μπραντ. Δικός της άντρας είναι… Τώρα βέβαια, εδώ που τα λέμε: είναι να την αδικεί κανείς τη νεαρά; Να πληρώνεσαι για να είσαι μια ανάσα μακριά από τον Μπραντ Πιτ μέρα και νύχτα; Τι λες τώρα!
Keywords
Τυχαία Θέματα