Η 7Η Υ.ΠΕ Κρήτης για τον τραγικό χαμό του Δ. Βουρβαχάκη και Β. Κελαράκη

18:03 12/12/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, Αντώνης Γρηγοράκης αμέσως μόλις...
ενημερώθηκε για την τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην άσφαλτο, με θύματα δύο ...
από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες στο χώρο της υγείας και της επείγουσας ιατρικής στο νησί, μετέβη στον τόπο του δυστυχήματος και μετέπειτα στο ΠΑΓΝΗ όπου μεταφέρθηκαν οι σωροί.

Ο Αντώνης Γρηγοράκης, εκπροσωπώντας την 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης
για το θάνατο του Δ/ντή ΕΚΑΒ Δημήτρη Βουρβαχάκη και του διασώστη εκπροσώπου των εργαζομένων Βαγγέλη Κελαράκη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Συγκλονισμένη ολόκληρη η οικογένεια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης αποχαιρετά σήμερα δύο από τα σημαντικότερα μέλη της. Δύο Εκαβίτες, δύο πολύτιμους συνεργάτες με μεγάλη προσφορά.

Το Δημήτρη σπουδαίο γιατρό και άνθρωπο και φίλο, με εξαίρετη επιστημονική κατάρτιση και τον Βαγγέλη Κελαράκη , έναν αφοσιωμένο διασώστη.

Έφυγαν από κοντά μας δυο άνθρωποι δυναμικοί, με ευρύ πνεύμα και ανεξάντλητα αποθέματα προσφοράς, που καθημερινά έδιναν την μάχη τους με αυταπάρνηση για την μείωση τροχαίων ατυχημάτων και τη διάσωση θυμάτων της ασφάλτου.

Θύματα της ασφάλτου κι εκείνοι.

Δύο επαγγελματίες από τους πλέον ικανούς στην μάχιμη ειδικότητα κατεξοχήν των επειγόντων περιστατικών που πρόσφεραν ανιδιοτελώς, ακούραστα και με απόλυτη συνέπεια και αφοσίωση τις υπηρεσίες τους, σώζοντας εκατοντάδες ζωές στην επαγγελματική τους πορεία.

Ο αιφνίδιος και τραγικός θάνατος τους μας γεμίζει θλίψη

Ο Δημήτρης Βουρβαχάκης άνθρωπος με πολυδιάστατη προσωπικότητα που χαρακτηριζόταν από υψηλές ευαισθησίες και ο Βαγγέλης Κελαράκης, άνθρωπος με έντονο δυναμισμό σηματοδότησαν την Κρήτη με την κοινωνική τους προσφορά.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλα όσα μας πρόσφεραν.

Θα μας λείψει, σε αυτούς τους κρίσιμους και δύσκολους καιρούς, η ανεκτίμητη προσφορά και έργο τους στην παροχή υπηρεσιών υγείας σε ολόκληρη την Κρήτη.

Αποχαιρετώντας τους με σεβασμό εγώ και οι συνεργάτες μου στην 7η Υ.ΠΕ Κρήτης στο τελευταίο τους ταξίδι, εκφράζουμε τα Θερμά συλλυπητήρια μας στις οικογένειες τους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.»

Επίσης, το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΥΠΕ Κρήτης, σε έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Δ/ντή του ΕΚΑΒ Δημήτρη Βουρβαχάκη και του διασώστη και εκπροσώπου των εργαζομένων Βαγγέλη Κελαράκη

Αποφάσισε ομόφωνα

Να εκπροσωπηθεί στις κηδείες

Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των εκλιπόντων

Να καταθέσει εις μνήμην αντί στεφάνου το ποσό των 100 ευρώ στα παιδιά του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ηρακλείου

Να δημοσιευθεί το ψήφισμα αυτό στην ιστοσελίδα της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης
Keywords
Τυχαία Θέματα