Η Kate και η Pipa έδιωξαν την Lady Gaga

17:43 9/2/2012 - Πηγή: 24wro
Η Kate Midlendon και η αδελφή της Pipa... είναι τα δύο πρόσωπα που πέταξαν την Lady Gaga εκτός που παγκόσμιου χάρτη της μόδας.

Η σύζυγος του πρίγκιπα William, η Δούκισσα του Cabridge όπως είναι πλέον ο επίσημος τίτλος της, βρίσκεται για δεύτερη χρονιά επικεφαλής της λίστας με τα πρόσωπα που επηρεάζουν τη μόδα, ενώ η διάσημη ποπ σταρ έχει εξαφανιστεί...

Η Global Language Monitor (GLM), που καταγράφει λέξεις και φράσεις που αφορούν τη μόδα, αναφέρει πως "Το Στυλ της Δούκισσας"-η επιρροή που ασκεί στη μόδα-είναι η φράση που χρησιμοποιείται περισσότερο στον κόσμο της μόδας.

Την ίδια εντύπωση έκανε και η Pipa ως παράνυμφος στο γάμο της αδελφής της, ειδικά ένα μέρος του σώματός της... Η Δούκισσα μπορεί να πουλήσει μια σειρά ρούχων μέσα σε 24 ώρες, αρκεί να φορέσει ένα φόρεμα ή πουλόβερ από κάποιο κατάστημα.

Οι ενδυματολογικές της επιλογές έχουν επηρεάσει το στυλ των γυναικών σε όλον τον κόσμο. Είναι η πρώτη φορά που ένα πρόσωπο βρίσκεται για δύο συνεχόμενες χρονιές στην πρώτη θέση της λίστας. Όσο για την Lady Gaga, η GLM είναι αρκετά σκληρή λέγοντας πως "η εκκεντρικότητα και η εξαλλοσύνη της είναι πλέον ξεπερασμένες".
Keywords
Τυχαία Θέματα