Η Lady Gaga τα πετάει για να κλείσει τα στόματα

05:02 27/9/2012 - Πηγή: 24wro

Αφού όλα τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με το πόσο πάχυνε τον τελευταίο καιρό, η Lady Gaga πέταξε τα ρούχα της...

και πόζαρε μόνο με τα εσώρουχά της ανεβάζοντας αμέσως τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της.

Σε μια φωτογραφία η λεζάντα έγραφε: "Βουλιμία και ανορεξία από τότε που ήμουν 15". Ενώ σε άλλη έγραφε ότι "Τώρα ανήκω στο κίνημα 'επανάσταση του σώματος'. Για να εμπνεύσω θάρρος. Και να γαλουχήσω λίγη γαμ***νη συμπόνια".

"Το αγόρι
μου με προτιμά με καμπύλες. Όταν τρώω είμαι υγιής και χωρίς άγχος για την εικόνα μου. Είμαι χαρούμενη. Πιο χαρούμενη από ποτέ. Δεν πρόκειται να τρελαθώ για κανέναν έλεγχο που μου κάνουν. Αυτή είμαι εγώ. Και είμαι περήφανη σε όποιο… μέγεθος", γράφει η 26χρονη σταρ στέλνοντας σαφές μήνυμα σε όλους όσους ασχολούνται με τη ζυγαριά της.

"Η μητέρα μου και εγώ ξεκινήσαμε το ίδρυμα 'Born This Way' (Έτσι Γεννήθηκα) για έναν λόγο μόνο: 'για να εμπνεύσουμε θάρρος'", έγραψε η Gaga παρουσιάζοντας ένα λινκ της ιστοσελίδας της με τίτλο "Body Revolution" ως προέκταση αυτού του ονείρου.

Βουλημία και ανορεξία από τότε που ήμουν 15 γράφει η Lady Gaga επάνω από τη φωτογραφία που ανεβάζει στο Twitter της. Στη συνέχεια εξηγεί ότι τώρα πια έχει μπει στο κίνημα "επανάσταση του σώματος" με σκοπό να αποτελέσει έμπνευση.

womenonly.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα