Η Pippa φόρεσε μίνι σε επίδειξη μόδας

12:41 20/9/2011 - Πηγή: 24wro
Όλα τα βλέμματα πάνω της έστρεψε η Pippa Middleton στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης...
Η αδελφή της Catherine έδωσε το «παρών» στο show «Temperley London» και έκανε πολλούς να παραμιλούν, μια και το συνολάκι που επέλεξε να φορέσει ήταν άκρως… «καυτό»!

Σε γεωμετρικά μοτίβα και κρεμ με μαύρες και γκρι αποχρώσεις, το φόρεμα του οίκου Temperley ταίριαζε γάντι πάνω της, μια και η 28χρονη αδελφή της Δούκισσας του Cambridge
μπορούσε να το υποστηρίξει και με το παραπάνω.

Η εν λόγω εμφάνιση αποτελεί την πρώτη high profile κοσμική παρουσία της Pippa σε ένα τόσο μεγάλο fashion show, μετά τον γάμο της αδερφής της πριν από μερικούς μήνες.

Γιατί μπορεί παλαιότερα να συνήθιζε να δίνει το «παρών» σε τέτοια κοσμικά events, αλλά τότε κανείς δεν την ήξερε.

Η Pippa κάθισε στην πρώτη σειρά των καλεσμένων, δίπλα στην ηθοποιό Rosario Dawson και την ψυχή των βρετανικών πάρτι, την 22χρονη Peaches Geldof.

Εκτός πάντως από τα πολύ κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της, δεν ήταν και λίγοι αυτοί που δεν μπόρεσαν να μην κρίνουν αρνητικά το make-up της Pippa και συγκεκριμένα το μολύβι κάτω από το μάτι, για το οποίο έχει δεχθεί «πυρά» ουκ ολίγες φορές και η αδελφή της, Catherine.

Και επειδή τα παθήματα γίνονται μαθήματα, η Pippa ήταν ιδιαίτερα προσεχτική με το mini της φόρεμα, ώστε να μην φανεί ξανά το… βρακάκι της! Δεν είμαστε για upskirts τώρα…!
Keywords
Τυχαία Θέματα