Η Swarovski παρουσιάζει την καινούργια της συλλογή

08:00 8/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η Swarovski μεταμόρφωσε το Μιλάνο σε μια ακόμη πιο λαμπερή και γοητευτική πόλη...
με το πάρτιFashionation, που πραγματοποιήθηκε στο θρυλικό και ιστορικό Palazzo Reale, όπου οι τυχεροί προσκεκλημένοι έζησαν ένα βράδυ γεμάτο μαγεία, μουσική και ποίηση.

Με οικοδεσπότη της βραδιάς τον Robert Buchbauer, μέλος της 5ης γενιάς της οικογένειας Swarovski, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Swarovski
και διευθύνοντα σύμβουλο στον Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων, η εκδήλωση ήταν ένα πρώιμο λανσάρισμα των πιο χαρακτηριστικών κομματιών από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011-12, με τίτλο Wings of Fantasy.

Στο πάρτι, με παρουσιάστρια το διεθνούς φήμης μοντέλο Naomi Campbell, πάνω από 700 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι και διασημότητες από όλο τον κόσμο, είχαν την ευκαιρία μέσα από τα μοντέρνα κοσμήματα, τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και τις εμπνευσμένες παραστάσεις, να ανακαλύψουν τον πλούσιο και λαμπερό κόσμο της Swarovski.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με τη ζωντανή παράσταση του διεθνούς καλλιτέχνη Mika, καθώς και με τις αποκλειστικές live εμφανίσεις των DJ Sophie Ellis Bextor και Skin.



























fashionlove.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα