Η αυτοψία του Onsports στο ΟΑΚΑ

15:39 19/3/2012 - Πηγή: 24wro
Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει το ΟΑΚΑ, μετά τα θλιβερά επεισόδια που προκάλεσαν τη διακοπή του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός...
Οι ζημιές που καταγράφηκαν τόσο εντός, όσο και περιμετρικά του σταδίου είναι ανυπολόγιστης αξίας.
Το Onsports βρέθηκε στο
Ολυμπιακό Στάδιο μίλησε με τους υπεύθυνους του Σταδίου και κατέγραψε τις ζημιές…
Τίποτα, πλέον, δεν θυμίζει την επόμενη μέρα των όσων έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, το ΟΑΚΑ που όλοι γνωρίζαμε, θα χρειαστεί μέρες για να το δούμε στη φυσιολογική του μορφή.
Καμένα καθίσματα, σπασμένες τουαλέτες, πέτρες, σίδερα, λοστοί, μπαταρίες, λουκέτα, βίδες, παξιμάδια και ότι άλλο μπορεί ν’ αποτελέσει πολεμοφόδιο στα χέρια ανεγκέφαλων, συνέθεταν το «πολεμικό» σκηνικό σε ένα στάδιο που μέχρι πρότινος άπαντες το χαρακτηρίζαμε ως το «στολίδι των γηπέδων».
Το Onsports βρέθηκε στο ΟΑΚΑ το πρωί της Δευτέρας και κατέγραψε φωτογραφικά τις ανυπολόγιστες, όπως χαρακτηριστικά είπαν με δηλώσεις τους στο Onsports o Διευθυντής, ο αντιπρόεδρος και ο υπεύθυνος πυρασφαλείας του ΟΑΚΑ, ζημιές μέσα και έξω από το στάδιο.
Την ίδια ώρα υπάλληλοι του σταδίου και αντίστοιχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκαναν την καταμέτρηση των ζημιών. Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν, το ακριβές μέγεθος θα είναι σε θέση να το γνωρίζουν μετά το απόγευμα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τους, ωστόσο, τουλάχιστον 3.000 καθίσματα καταστράφηκαν, ενώ άγνωστο παραμένει αν το μάτριξ που βρίσκεται στη θύρα 35 έχει υποστεί ζημιά. Αν έχει συμβεί αυτό, τότε το κόστος των ζημιών θα είναι της τάξεως αρκετών εκατομμύριων ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες από το κατεστραμένο ΟΑΚΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα