Η Χρύσα χάρισε την ελπίδα σε 5 συνανθρώπους της!

12:28 21/3/2012 - Πηγή: 24wro
Σε ένα φορτισμένο κλίμα διαδόθηκε η είδηση ότι οι γονείς της άτυχης Χρύσας αποφάσισαν να δωρίσουν ζωτικά όργανα της...
κοπέλας και να κλείσουν έτσι το τραγικό κεφάλαιο που άνοιξε ξαφνικά το απόγευμα του Σαββάτου και άλλαξε την ζωή τους για πάντα.
Η Χρύσα ήταν συνεπιβάτης στην μηχανή του φίλους της Χρήστου και μετά την σύγκρουση με το Ι.Χ, την κολώνα και το δέντρο, ο Χρήστος σκοτώθηκε και η Χρύσα, ούσα κλινικά νεκρή, παρέμενε στην εντατική του νοσοκομείου Λαμίας έως σήμερα το πρωί που οι γονείς της αποφάσισαν να δώσουν ζωή σε άλλους ανθρώπους δωρίζοντας
ζωτικά όργανα του παιδιού τους, αφού το ίδιο τους το «σπλάχνο» δε μπορούσε να γυρίσει στη ζωή.
Μία γενναία απόφαση!
‘Έτσι από το πρωί στήθηκε μια τεράστια γέφυρα ζωής μετά Λαμίας, Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Γερμανίας. Το ήπαρ θα δοθεί σε συμβατό λήπτη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, τα νεφρά σε λήπτες εντός Ελλάδας στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών και οι πνεύμονες στο Ανόβερο Γερμανίας.
Δυστυχώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν βρέθηκε συμβατός λήπτης για την καρδιά της κοπέλας παρά την αναζήτηση σε όλη την Ευρώπη, ωστόσο η καρδιά θα πάει στη Γερμανία και θα αξιοποιηθεί τμηματικά. Οι 3 ιατρικές ομάδες έφτασαν νωρίς το μεσημέρι έχοντας όλα τα απαραίτητα μέσα για την ασφαλή μεταφορά των οργάνων της κοπέλας.
Δυστυχώς έπρεπε να φύγει από τη ζωή ένας άνθρωπος για να χαρίσει τη ζωή σε κάποιους άλλους συνανθρώπους του…
prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα