Η διαφωνία Π. Βασιλειάδη - Ε. Κοκκίνου

14:35 15/10/2012 - Πηγή: 24wro
Τον τελευταίο καιρό τους συναντάμε όλο και περισσότερο σε δημόσιες εμφανίσεις...
από την μία περιοχή στην άλλη και πιο ενθουσιασμένους από ποτέ.Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου και τον Γιώργο Μπόγρη που έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές να απολαμβάνουν τις βόλτες τους παρέα με διάφορους φίλους, δημιουργώντας σχόλια και εντυπώσεις.
Ενοχλημένος όπως μάθαμε από το στενό του περιβάλλον είναι ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας,
Παναγιώτης Βασιλειάδης όταν και πληροφορήθηκε πως σε μία από τις εξόδους με το νεαρό αθλητή ήταν μαζί και το τετράχρονο παιδί τους Αλέξανδρος, φέρνοντας τον σε δύσκολη και λεπτή θέση καθώς ήταν και το μοναδικό σε αυτή την παρέα.

Όλα άρχισαν όταν η Έλλη Κοκκίνου μαζί με τον νέο της σύντροφο Γιώργο Μπόγρη πήγαν σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης για να συναντήσουν τον Χρίστο Χολίδη την Δούκισσα Νομικού αλλά και την Δέσποινα Καμπούρη με την Μαριέτα Χρουσαλά.

Ως γνωστό στο δημοσιογραφικό κύκλο ο Παναγιώτης Βασιλειάδης αποφεύγει χρόνια τώρα κάθε μορφή προβολής του όπως και δηλώσεις που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά του ακόμα και με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Σήμερα και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του επιβεβαιώθηκε η δυσαρέσκεια που έχει για την παραπάνω κίνηση της πρώην συζύγου του καθώς από την πρώτη στιγμή θέλει και επιδιώκει το καλό της ψυχικής υγείας του παιδιού αλλά και το υγιές κλίμα που πρέπει να μεγαλώσει, άσχετα με την επιλογή του ζευγαριού να τερματίσουν τον γάμο τους.

Το παιδί δεν πρέπει να νιώσει μπερδεμένο, όπως άλλωστε βιώνει την σημερινή κατάσταση καθώς από την μία αναγνωρίζει τον φυσικό του πατέρα και από την άλλη σε τόσο μικρή ηλικία βλέπει και ζει την μητέρα του σε μια άλλη σχέση. Ο ίδιος σε ολιγόλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του ανέφερε: «Δεν περίμενα μετά και την επιχειρηματική της δραστηριότητα με τον παιδικό σταθμό να σκεφτεί τόσο λανθασμένα ώστε να συνοδεύσει το παιδί μας με την παρέα του καινούργιου της συντρόφου, δημιουργώντας κενά ερωτήματα στο μυαλό αυτού του 4χρονου παιδιού».

Αξίζει να σημειωθεί πως πατέρας και γιος περνάνε πολλές στιγμές μαζί όπως άλλωστε ορίζει ο νόμος έχοντας την αγάπη και τον σεβασμό που θα έδινε ο κάθε γονιός στο παιδί του.

zougla.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα