Η Δούκισσα δεν χώρισε με τον Χολίδη

12:03 8/1/2013 - Πηγή: 24wro
Μπορεί οι φήμες να την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Χρήστο Χολίδη, ωστόσο η Δούκισσα Νομικού μιλώντας στο Star...
ξεκαθάρισε πως δεν έχει αλλάξει τίποτα στην προσωπική της ζωή και έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα γράφτηκαν για εκείνη και τον επί δύο περίπου χρόνια σύντροφό της.

«Λέγονται και γράφονται πολλά. Τη μία χωρίζω, την άλλη παντρεύομαι και την άλλη είμαι έγκυος. Δε θέλω να κάνω και βαρύγδουπες
δηλώσεις γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται ποτέ, αλλά είμαι καλά. Είναι πολύτιμη η προσωπική μου ζωή και προσπαθώ όσο μπορώ -δεν ξέρω αν τα καταφέρνω- να την προστατεύω. Πάντως είμαι μια χαρά» δήλωσε η Δούκισσα Νομικού, από το καμαρίνι της στον ΑΝΤ1 λίγο πριν την εγγραφή της εκπομπής «ΟΛΑ μπάχαλο φέτος».

Μιλώντας παράλληλα για τις φήμες γύρω απ'το όνομά της που κάνουν κατά καιρούς τον γύρο των blogs, η Σταρ Ελλάς 2007 σχολίασε: «Aπό τότε που ξεκίνησα να δουλεύω σ'αυτόν τον χώρο ήξερα ότι θα γραφτούν πολλά και ποτέ δεν με στεναχώρησε τίποτα. Έχουν γραφτεί και αρκετά που δεν στέκουν, αλλά ξέρω ότι ο καθένας κάνει τη δουλειά του και θα γράψει αυτό που θέλει. Και μέχρι στιγμής είμαι τυχερή, μου 'χουν φερθεί με πολύ ευγενικό τρόπο οι δημοσιογράφοι».

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα