Η Έ. Παπαβασιλείου ξέρει κόλπα πίσω από το τιμόνι

00:10 8/5/2011 - Πηγή: 24wro
Όσα έμαθε ο δρόμος στη σέξι, και όχι μόνο, παρουσιάστρια.


«Μου αρέσει πολύ η οδήγηση. Και γενικώς τα αυτοκίνητα.»

«Τα καλύτερα μου είναι τα γερμανικά. BMW, Porsche, τέτοια… Αλλά οδηγώ ένα μαύρο Smart. Και παρότι μπορεί να ακουστεί παράξενο, δεν συμπαθώ τις Ferrari. Μου κάνουν πολύ flashy.»

«Στο Smart,
που είναι της πρώτης γενιάς όπου όλα είχαν turbo – βλέπεις, είμαι διαβασμένη…- έχω αλλάξει και τουρμπίνα. Λένε πως πρέπει να την αφήνεις να κρυώνει για να μη στεγνώνει απότομα το λάδι αλλά βαριέμαι να περιμένω…Πειράζει;»



«Άκουσα μάλιστα πως υπάρχει ένα εξάρτημα που λέγεται Turbo Timer και με αυτό μπορείς να βγάζεις το κλειδί από τη μηχανή, να κλειδώνεις το αυτοκίνητο και να συνεχίζει να δουλεύει η μηχανή για όση ώρα το προγραμματίσεις ώστε να κρυώνει προοδευτικά το turbo

«Γενικά έχω αλλάξει πολλά πράγματα στο Smart, τα πλαστικά πάνελς και διάφορα άλλα. Κοντεύει να γίνει μεταφυσικό.»

«Γενικά ακούω ραδιόφωνο αλλά –μη γελάσεις – και τα CD από τα δώρα των εφημερίδων. Όχι ό,τι να ‘ναι. Ρέμο, Ελεονώρα Ζουγανέλη, τέτοια…».

«Στο δρόμο δεν βρίζω. Εκνευρίζομαι όμως που κάποιοι οδηγούν πολύ αργά στην αριστερή λωρίδα. Ή με αυτούς που δεν παίρνουν χαμπάρι και πιάνουν ταυτοχρόνως δυο λωρίδες».



«Κάνω αρκετά χιλιόμετρα κάθε μέρα. Γύρω στα 100. Τη χαλάω τη βενζίνα μου. Ευτυχώς που το αυτοκινητάκι μου δεν καίει πολύ.»

«Μέσα στο Smart θα βρεις τα πάντα. Ρούχα, παπούτσια, μια μικρή γκαρνταρόμπα. Πολλές φορές επίσης τρώω στο αυτοκίνητο. Τι να κάνω; Ξυπνάω χαράματα για να είμαι πολύ πρωί στο studio και αναγκαστικά με το ένα χέρι τρώω το πρωινό μου και με το άλλο οδηγώ.»

«Γι αυτό πήρα και το Smart που είναι αυτόματο. Έχεις το ένα χέρι ελεύθερο…Είναι το άλλοθι μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα