Η Έρρικα πατάει τέρμα τα γκάζια

18:20 30/3/2011 - Πηγή: 24wro
H Έρρικα Πρεζεράκου, εκτός από κριτής στο «Dancing With the Stars», σέξι... πρωταθλήτρια, επιχειρηματίας και ωραία γυναίκα, είναι και πολύ καλή οδηγός. Η δυναμικότητά της δε κρύβεται και το δείχνει με το παραπάνω, όταν πιάνει το τιμόνι.

«Πιο παλιά είχα ένα Audi Α3 Turbo και το ‘σκιζα κάθε μέρα. Πήγαινε σφαίρα. Το ευχαριστήθηκα. Τώρα οδηγώ ένα Opel Corsa. Ξέρω δεν είναι ό,τι πιο δυνατό
αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει. Δεν έχω προλάβει να αδειάσω καθόλου τον τελευταίο καιρό και δεν με απασχολεί το θέμα αυτοκίνητο», είπε η πρωταθλήτρια.

Ανέφερε ακόμη ότι «οι διαδρομές γενικά που κάνω είναι πολύ κοντινές μεταξύ τους. Μένω κοντά στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, το replayce (σ.σ. πρόκειται για το πρότυπο κέντρο άθλησης που διατηρεί) είναι επίσης κοντά, οπότε δεν αγχώνομαι και πολύ. Είμαι πολύ cool όταν οδηγώ. Δεν εκνευρίζομαι, δεν βρίζω, δεν φωνάζω. Πρέπει να με έχει βοηθήσει ο αθλητισμός σε αυτό, να κρατάω τον έλεγχο του εαυτού μου».

Η Έρρικα, όπως πολλοί ακόμη άνθρωποι, είχε και άσχημες στιγμές κατά τη διάρκεια της οδήγησης: «Θυμάμαι που κάποια στιγμή ένας τύπος νόμιζε πως βρισκόμουν σε δρόμο μονής κυκλοφορίας ενώ ήταν διπλός και άρχισε να φωνάζει. Εγώ δεν έκανα πίσω και του έλεγα ήρεμα πως ο δρόμος ήταν διπλής κυκλοφορίας. Αυτός εκεί. Άρχισε να ουρλιάζει. Οπότε γυρνάω και του λέω γιατί κάνεις τόσο κακό στον εαυτό σου;».

Όπως είπε, η οδήγηση τη βοηθά να ανασυγκροτεί τις σκέψεις της: «Την ώρα που οδηγώ ανασυγκροτούμαι. Βάζω τις σκέψεις μου σε τάξη».

Όμως, ποιό είναι το αυτοκίνητο που της αρέσει πιο πολύ; «Το αυτοκίνητο που μου αρέσει είναι η BMW Z3. Δεν είναι ό,τι πιο καινούργιο αλλά μου αρέσει πολύ το σχήμα της και μου κάνει κάπως σαν κλασικό».

«Στο αυτοκίνητο ακούω σχεδόν τα πάντα. Εκτός από heavy metal και γενικώς τα πολύ βαριά. Αλλά φτάνω μέχρι και Ξυλούρη», πρόσθεσε η περσινή νικήτρια του «Dancing With The Stars».
Keywords
Τυχαία Θέματα