Η Ευρωζώνη σε κρίση

22:58 5/3/2012 - Πηγή: 24wro

Η Ευρώπη στο χείλος της διακρατικής διάσπασης και του κραχ...
Μια αρχαιοελληνική παροιμία λέει «Κακού κόρακος κακόν ωόν» δηλαδή από κακό κοράκαι (εννοεί το προβληματικό εδώ το κακό, ίσως και το DNA) βγαίνει κακό αυγό δηλαδή όπως λέμε στην πιο σύγχρονη εποχή το δένδρο είναι από τις ρίζες του. Άρα από προβληματική αρχή μόνο προβλήματα μπορούν να παραχθούν.

Η βιολογική ταυτοποίηση των εθνών της Ευρωζώνης
Αυτά σας τα παραθέτω για λόγους περαιτέρω τεκμηρίωσης κάποιων αστρολογικών πορισμάτων. Οι δυο μεγαλύτερες οικονομίες της Ευρώπης είναι αυτή της Γερμανίας και της Βρετανίας. Οι συμπεριφορές μα και οι πρακτικές τους είναι μέσες-άκρες ίδιες. Η μια υπέρμαχη της Ευρωζώνης, αφού τα «κονομάει» καλά και η άλλη θέλει να είναι το αντίπαλον δέος παίζοντας εκτός Ευρωζώνης… και εκ του ασφαλούς.
Σύμφωνα με γενετιστές ένας στους δυο βρετανούς έχει μέσα του «Γερμανικό αίμα». Για του λόγου το αληθές «Οι επιστήμονες του Πανεπιστημιακού Κολεγίου του Λονδίνου (UCL) μελέτησαν ένα τμήμα του χρωμοσώματος Υ, το οποίο εμφανίζεται σε σχεδόν όλους τους Δανούς και Γερμανούς άνδρες, και το ίδιο εντόπισαν και στους μισούς Βρετανούς. Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο Χάινριχ Χέρκε του Πανεπιστημίου Ρίντινγκ, έως 200.000 μετανάστες έφτασαν στη νότια Αγγλία κατά τον πέμπτο και έκτο αιώνα».
Κατά συνέπεια έχουμε ένα ενδοοικογενειακό θρίλερ στην Ευρωζώνη.

Ανάλογη έρευνα του διεθνούς φήμης Πανεπιστημίου του Στάντφορντ αλλά και αυτού της Παβίας δείχνουν επίσημα πως οι Νεοέλληνες έχουν κατά 99.5% γνήσιο DNA και είναι γνήσιοι απόγονοι των Αρχαίων. Έτσι, πήγε ...περίπατο και η πάλαι ποτέ θεωρία του Φαλμεράγιερ που υποστήριξε πως: «Das Geschlecht der Hellenen ist in Europa ausgerottet … Denn auch nicht ein Tropfen edlen und ungemischten Hellenenblutes fließt in den Adern der christlichen Bevolkerung des heutigen Griechenlands»
(Το Ελληνικό έθνος έχει εξαφανιστεί από την Ευρώπη… Γιατί ούτε μια σταγόνα καθαρού και αμιγούς Ελληνικού αίματος κυλάει στις φλέβες των Χριστιανών κατοίκων της σημερινής Ελλάδας).

Η Μέρκελ παίζει με τη φωτιά
Η Angela Merkel είναι μια γυναίκα η οποία μεγάλωσε στην Ανατολική Γερμανία και είχε την τύχη να γεννηθεί με MC= Αφροδίτη /Ποσειδώνα = Αφροδίτη/Ουρανό = ASC/Kronos = Asc/Δίας: Λανθασμένα ερωτικά ένστικτα. Έλλειψη ρεαλισμού. ο έρωτας με την πρώτη ματιά. Δουλοπρέπεια. Το άτομο που είναι γεννημένος για υπάλληλος. Μια τάση για προστασία. Προστασία από άλλους και δη από άτομα με ισχύ και κύρος.

Στο CDU ανέλαβε τα καθήκοντα της μετά από σκάνδαλο του προκατόχου της που όλως ...τυχαίως ήρθε στο φως με το άνοιγμα των φάκελων της Ανατολικογερμανικής Στάζι. Στην πορεία αποδείχθηκε πως είναι αναμφισβήτητα μια «σιδηρά κυρία» αλλά στην πραγματικότητα κοιμάται και ξυπνάει με ένα όνομα. Τον Vladimir Putin, που προς το παρόν κρατά γερά την Γερμανική Οικονομία, λόγω του φυσικού αερίου. Αξίζει να σημειωθεί πως η Angela έχει το Προοδευμένο MC ...συστημένο στον άξονα Άρη/Ποσειδώνα που την παροτρύνει να επιδείξει ένα πιο σ
Keywords
Τυχαία Θέματα