Η Φαίη Σκορδά κοντά στα παιδιά με καρκίνο

17:24 6/12/2012 - Πηγή: 24wro
Η Φαίη Σκορδά, που στηρίζει μέσω εταιρείας παιχνιδιών το έργο της «Ελπίδας», του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο...
συναντήθηκε με παιδιά του συλλόγου σε γνωστό fun park και πέρασε μαζί τους στιγμές ξενοιασιάς και διασκέδασης.

Πριν από λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά -προσκεκλημένη από την εταιρεία
παιχνιδιών με την οποία συνεργάζεται ως ambassador ενός προγράμματος κοινωνικής ευθύνης- έζησε μια πολύ όμορφη εμπειρία. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό mou» είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά μια ομάδα παιδιών του συλλόγου «Ελπίδα» και να παίξει μαζί τους διάφορα εκπαιδευτικά παιχνίδια. Ο χώρος της συνάντησής τους δεν ήταν άλλος από ένα πάρκο διασκέδασης της εταιρείας παιχνιδιών που προωθεί και για μερικές ώρες ξανάγινε και η ίδια παιδί!

Με αφορμή τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ με τα παιδιά του συλλόγου “Ελπίδα”, να παίξω μαζί τους, να γνωρίσω τους γονείς τους αλλά και να μάθω τις προσωπικές τους ιστορίες. Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί όλη αυτή η προσπάθεια της εταιρείας πηγαίνει πολύ καλά και χαίρομαι ιδιαίτερα που την αγκάλιασε ο κόσμος.
Η “Πριγκίπισσα” και ο “Πειρατής”, οι δύο φιγούρες που πωλούνται και τα έσοδά τους πηγαίνουν στην “Ελπίδα”, είναι σύμβολα αγάπης και παράλληλα με την αγορά τους, που είναι πολύ φτηνή, τα παιδιά μαθαίνουν τι σημαίνει αλληλεγγύη. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη για το έργο που έχει κάνει…»

Η προσπάθεια στήριξης της Φαίης Σκορδά στο έργο του συγκεκριμένου συλλόγου δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο και τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα. Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος -ειδικά μετά τον ερχομό του δικού τους παιδιού, του μικρού Γιαννάκη- σε θέματα που αφορούν παιδιά με προβλήματα υγείας.

«Το έργο που επιτελεί η “Ελπ [Με ιδιαίτερη ευαισθησία η Φαίη Σκορδά βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του συλλόγου «Ελπίδα».] πίδα”, με επικεφαλής την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αποδεικνύεται πόσο σημαντικό είναι όταν γνωρίσεις από κοντά τα παιδιά που στηρίζει και μιλήσεις με τους γονείς τους» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της, με αφορμή την προχθεσινή εκδήλωση του συλλόγου, και συμπλήρωσε: «Γνώρισα τους γονείς ενός παιδιού από την Πάτρα, που έμαθαν ότι το παιδί τους έχει πρόβλημα λίγο πριν πάνε διακοπές… Οι άνθρωποι τώρα μένουν στην Αθήνα και έχουν δεχτεί την αμέριστη στήριξη του συλλόγου. Θέλω να πω ότι το πρόβλημά τους θα μπορούσε να είναι πρόβλημα οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου, αφού η αρρώστια δεν κάνει εξαιρέσεις…»

Να θυμίσουμε ότι τα έσοδα από τα παιχνίδια θα διατεθούν για τη δημιουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, που είναι το νέο μεγάλο έργο του συλλόγου «Ελπίδα».

espressonews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα