Η κοπή της πίτας του Παναθηναϊκού

14:54 1/2/2012 - Πηγή: 24wro
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα κόβει σε γνωστό κλαμπ, το οποίο βρίσκεται πίσω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το ποδοσφαιρικού τμήμα του...
«τριφυλλιού». Το Onsports είναι εκεί...Σε εορταστικό κλίμα, μιας και οι «πράσινοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και οδεύουν προς τον τίτλο, πραγματοποιείται η κοπή της πίτας του Παναθηναϊκού. Το «μενού» περιλαμβάνει αρκετά δώρα για τους τυχερούς που θα βρουν τα φλουριά.
Πρώτος
από όλους έφτασε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στις 13:15, ενώ τον ακολούθησε 15 λεπτά αργότερα, στις 13:30, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας.
Ένα ωραίο περιστατικό συνέβη, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καραγκούνη. Από τη στιγμή που έφτασε αρκετά νωρίς, αντί να μπει κατευθείαν στο μαγαζί, όπου θα γίνει η εκδήλωση, μπήκε στο γήπεδο της Λεωφόρου και έκανε μια βόλτα. Άλλωστε, ο Καραγκούνης έχει συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει αγωνιστεί και στο γήπεδο της Λεωφόρου.
Παρόντες μεταξύ άλλων είναι οι Γιώργος Καπουράνης (πρόεδρος στις σχολές ποδοσφαίρου), Μιχάλης Κίτσιος (πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη), Λομβάρδου και Λιβέρης (εκπρόσωποι του Βγενόπουλου), Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης (οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ), Βασίλης Αλέξουδης (προπονητής τερματοφυλάκων), Βλάσης Σταθοκωστόπουλος και Βασίλης Κωνσταντίνου (μέλος του ΔΣ).
Ο Μπιάρσμιρ κατά την άφιξή του είπε μεταξύ άλλων: «Είχαμε μια δύσκολη σειρά συνεχόμενων αγώνων, αλλά πήγαμε καλά σε αυτό το διάστημα», ενώ η Μαίρη Λομβάρδου τόνισε: «Είμαι αισιόδοξη για το μέλλον. Είμαι υπέρ της λύσης εκ των έσω. Πιστεύω ότι θα λυθούν τα προβλήματα και είμαι αισιόδοξη ότι θα βρεθούν τα χρήματα. Θα βγούμε νικητές και από τη Λιβαδειά». Κατά την άφιξή του, ο Στράτος Σιωπήλης, είπε: «Ένας είναι ο στόχος και αυτός είναι γνωστός».
Κατά την άφιξή του ο Μπουμσόνγκ είπε: «Σε 3-4 εβδομάδες θα είμαι έτοιμος. Το καλό είναι ότι δεν είχαμε απώλειες», ενώ ο Μίμης Δομάζος τόνισε: «Θα χαρούμε στο τέλος της χρονιάς. Δεν υπάρχει δύσκολο ματς, αν ο ΠΑΟ είναι όπως πρέπει, θα περάσει και από τη Λιβαδειά. Όταν ψηφιστεί ο νόμος, όλα θα τελειώσουν».
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποστήριξε: «Είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες, αλλά εμείς τη ζούμε ιδιαίτερα και διαφορετικά, γιατί η πορεία μας κάνει χαρούμενους», ενώ ο Παναγιώτης Δάβαρης είπε: «Η ομάδα πάει καλά, προσπαθούμε να στεκόμαστε στο πλευθρό της και να είμαστε κοντά της. Πάντα είμαι αισιόδοξος, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη υπόθεση. Πιστεύω ότι η λύση θα δοθεί και εκ των έσω και από το εξωτερικό».
Δίπλα από το μέρος που γίνεται η εκδήλωση είναι ένα σχολείο και έτσι πολλά παιδιά έχουν μαζευτεί και περιμένουν τους παίκτες.
Χαμός έγινε όταν έφτασε ο Λέτο, ο οποίος συνοδευόταν με τον Βιτόλο. Ο τελευταίος είπε: «Είναι ιδιαίτερη μέρα για τον Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό το ματς με τον Λεβαδειακό».
Ο Μαυρίας τόνισε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θα πάνε όλα καλά. Εχουμε συναντήσει και αλλού άσχημες καιρικές συνθήκες και τα έχουμε πάει καλά», ενώ από την πλευρά του, ο Κλέιτο
Keywords
Τυχαία Θέματα