Η κόρη του βασιλιά

20:00 19/5/2011 - Πηγή: 24wro
Το ντεμπούτο της πριγκίπισσας Θεοδώρας στη μεγάλη οθόνη...

Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα είναι η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας και το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά της βασιλικής οικογένειας.
Η ίδια άνθρωπος χαμηλών τόνων, είναι από τα λίγα μέλη της προνομιούχας τάξης των ευγενών που σπάνια έχει προκαλέσει την προσοχή των μέσων στο πρόσωπό της, δείχνοντας μία στάση ζωής που επιδιώκει την ουσία από τη γυαλιστερή επιφάνεια.
Με σπουδές σε μερικά από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, όπως το Woldingham School
στο το Brown University Northeastern University στη Βοστόνη, αλλά και το Central Saint Martins College of Art and Design, η ίδια μπορεί να μην ήξερε τι ακριβώς ήθελε να κάνει αλλά σίγουρα έψαξε για να το βρει.
Όταν πριν από μερικά χρόνια επισκέφτηκε τον αδελφό της στο Λος Άντζελες όπου και έμενε, τότε πήρε την απόφαση να μετακομίσει μόνιμα στην Πόλη των Αγγέλων για να κυνηγήσει το όνειρό της, δηλαδή την υποκριτική.
Εάν θέλετε να την απολαύσετε στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο μίας κοπέλας με παραισθήσεις που δυσκολεύεται να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από τη φαντασία, τότε δεν έχετε παρά να δείτε την ταινία της «Crimson Tear» που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Και ταλαντούχα και πριγκίπισσα η δική μας Θεοδώρα!
queen 
Keywords
Τυχαία Θέματα