Η κρυφή σεξουαλική ζωή των παλιών σταρ!

17:38 23/1/2013 - Πηγή: 24wro
Απίστευτα σεξουαλικά σκάνδαλα στο κλασικό Χόλιγουντ...
1.Brigitte Bardot . Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα… και σύμφωνα με πληροφορίες και… ένα πορνομοντέλο από τα 14. Ήταν από μικρή ρατσίστρια με … τους μαύρους αν και ικανοποίησε απόλυτα με τις υπηρεσίες της τoν Jimmy Hendrix.
2. Norma Jean Baker. Η Marilyn που όλοι ξέρουμε ήταν καλή … στο γονάτισμα. Γονάτιζε και … εξασκείτο στο στοματικό σεξ προκειμένου να τα καταφέρει να μπει στο Χόλιγουντ. Ήταν άλλωστε η πρώτη από τις πολλές σταρ που ξεκίνησε την καριέρα της από την πορνογραφία.

3.Audrey Hepburn. Η υπέρκομψη κυρία του Breakfast at Tiffany’s ήταν γνωστή μέσα στον κινηματογραφικό πλανήτη για το εξής: Φόραγε λευκά μακριά γάντια μέχρι τον ώμο, όταν έκανε στοματικό σεξ στον John F. Kennedy… Ένα ηχητικό ντοκουμέντο από την Audrey Hepburn από ένα τέτοιου είδους… γλέντι, υπάρχει στο σπίτι ενός γνωστού συλλέκτη στην Florida.
4. Zsa Zsa Gabor. Eίχε τη φήμη της πιο ακριβής… πόρνης από την εποχή της Μadame Pompadour. Mαταιόδοξη, σνομπ και δεν ικανοποιούνταν με τίποτα.
5. Grace Kelly. Ήταν η κομψότητα προσωποποιημένη. Και ήταν διάσημη για το καλύτερο στοματικό σεξ στον κόσμο του κινηματογράφου. Ο Gary Cooper, ο Gregory Peck, ο David Niven, ο Roger Moore, ο Sean Connery και πολλοί άλλοι μιλούν για την ποιότητα της… τέχνης της στην πεολειξία.
6.Joan Crawford. Η κακιά του Χόλιγουντ κοιμόταν με κάθε αρσενικό στην MGM εκτός… από τη Λάσι. Μπήκε στο Χόλιγουντ πρωταγωνιστώντας σε πορνό στη δεκαετία του 20. Με το πιο γνωστό απ’ όλα το Casting Couch. Λέγεται ότι έδωσε πάνω από 500.000 δολάρια για να αγοράσει όλες τις κόπιες της πορνοταινίας.

kamarinia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα