Η μαθήτρια αποβλήθηκε λόγω απρεπούς συμπεριφοράς και όχι... λόγω γροθιάς

12:57 3/11/2012 - Πηγή: 24wro
Σάλος έχει προκληθεί με τη μονοήμερη αποβολή της μαθήτριας του 2ου Λυκείου Πύργου, η οποία ύψωσε τη γροθιά της στην παρέλαση...
Τι αναφέρει η ίδια

Η 17χρονη μαθήτρια τιμωρήθηκε από το σχολείο της με μονοήμερη αποβολή λόγω απρεπούς συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrisnews.com, το θέμα έφτασε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από όπου ενημέρωσαν ότι η απόφαση της μαθήτριας να αλλάξει θέση στην παρέλαση χωρίς να ενημερώσει τη γυμνάστριά της, γράφτηκε στο ποινολόγιο του σχολείου, ύστερα από εισήγηση των δύο γυμναστριών.

Η 17χρονη μαθήτρια αντέδρασε
και διαμαρτυρήθηκε με έντονο ύφος στη διευθύντρια του σχολείου λέγοντας "μην τολμήσετε και με γράψετε στο ποινολόγιο, γιατί θα γίνει χαμός".

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ.Βένδρα, αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο τιμωρήθηκε η μαθήτρια με "μονοήμερη αποβολή για απρεπή συμπεριφορά".

'Αλλωστε, η ίδια μαθήτρια είχε προβεί σε ανάλογη κίνηση (σχημάτισε με τα δάκτυλα της το σήμα της νίκης) και στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και δεν της επιβλήθηκε καμία ποινή.

Η 17χρονη Νάσια Μπελιά παραδέχθηκε στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, ότι άλλαξε θέση στην παρέλαση με δική της πρωτοβουλία, ενημερώνοντας μόνο τη συμμαθήτρια με την οποία έγινε η αλλαγή θέσεων και επίσης επιβεβαίωσε ότι είπε τη φράση "μην τολμήσετε να με γράψετε στο ποινολόγιο".

Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ο πραγματικός λόγος της αποβολής της ήταν η υψωμένη γροθιά.

patrisnews.com
Keywords
Τυχαία Θέματα