Η Ναόμι και τα παϊδάκια

14:41 28/7/2011 - Πηγή: 24wro
Άλλη μία διάσημη καλλονή του διεθνούς τζετ σετ φαίνεται πως προτίμησε... την Ελλάδα για τις φετινές της καλοκαιρινές διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ναόμι Κάμπελ βρέθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο όπου την Κυριακή το βράδυ, δείπνησε με τον Ρώσο μεγιστάνα Βλαντιμίρ Ντορονίν στο εστιατόριο
«Λούκουλος».

Όπως δήλωσε εργαζόμενος του εστιατορίου, η 40χρονη καλλονή δείπνησε «μαζί με τον ρώσο σύντροφό της και ακόμα τέσσερις άνδρες και δύο φίλες του μοντέλου, και δοκίμασαν παραδοσιακά κρητικά εδέσματα στον ξυλόφουρνο».

Στο τραπέζι υπήρχαν από κολοκυθοκεφτέδες και μελιτζάνες στον ξυλόφουρνο μέχρι χταπόδι ψητό, σφυρίδα και σαρδέλες στα κάρβουνα. «Η Ναόμι για κυρίως πιάτο προτίμησε παϊδάκια τα οποία συνόδευσε με ψητά λαχανικά, ενώ από το κόκκινο κρασί που παρήγγειλε ο αγαπημένος της δεν ήπιε παρά μόνο ελάχιστο. Φορούσε ένα λευκό κοντό φόρεμα, είχε ελαφρύ μακιγιάζ, ήταν ευγενική με όλους και έδειχνε να απολαμβάνει τις κρητικές σπεσιαλιτέ του εστιατορίου» εξήγησε στο yupi η ίδια πηγή.

Ωστόσο, το διάσημο ζευγάρι, αν και φαινόταν ερωτευμένο «δεν ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, καθώς συνοδεύονταν από φίλους τους» κατέληξε ο υπεύθυνος για την εξυπηρέτησή τους σερβιτόρος.
Keywords
Τυχαία Θέματα