Η πρώτη μέρα στο σχολείο αγχώνει… τις μαμάδες

21:46 31/8/2011 - Πηγή: 24wro
Η Elle Macpherson είναι μια εργαζόμενη μητέρα που ο φωτογραφικός φακός…
έχει «πιάσει» πολλές φορές να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο ντυμένη στην τρίχα, με μαλλιά κομμωτηρίου, ψηλοτάκουνες γόβες και συνολάκια γνωστών οίκων μόδας!

Τα δύο τρίτα των μαμάδων επιστρέφοντας από τις διακοπές φροντίζουν να περιποιηθούν τον εαυτό τους, προκειμένου να συνοδέψουν τα παιδιά τους στην πρώτη τους μέρα στο σχολείο!

Μία στις έξι φτιάχνουν τα μαλλιά τους στο κομμωτήριο, ενώ μία στις έξι αγοράζει καινούρια ρούχα για το σκοπό αυτό.


Μια μέση βρετανίδα μητέρα ξοδεύει γύρω στα 25 λεπτά για να φτιάξει τα μαλλιά της, να μακιγιαριστεί και να ντυθεί για τη «μεγάλη μέρα»!

Αφιερώνουν κατά μέσο όρο επτά λεπτά περισσότερα στον εαυτό τους, σε σχέση με το χρόνο που τους παίρνει για να ετοιμάσουν τα παιδιά τους.

Η πλειοψηφία των μαμάδων θεωρεί ότι αυτού του είδους ο «ανταγωνισμός» είναι «γελοίος» αλλά δηλώνουν ότι δε μπορούν να κάνουν διαφορετικά.

Οι συμβουλές της Elle Macpherson για ένα ακαταμάχητο λουκ:

Περιποίηση: «Μου αρέσει να κάνω μανικιούρ και πεντικιούρ και θέλω το δέρμα μου να λάμπει» λέει η το διάσημο μοντέλο.



Υγιεινός τρόπος ζωής: «Η ομορφιά έρχεται από μέσα μας. Τρώω υγιεινά και μόνο βιολογικά προϊόντα που προέρχονται από Δίκαιο Εμπόριο. Κάνω γιόγκα και ασκούμαι συχνά. Δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ, αλλά καταναλώνω τρία λίτρα νερό την ημέρα».



Προσοχή στην επιδερμίδα σας: Χρησιμοποιεί πάντα κρέμα ημέρας με αντιηλιακή προστασία, φοράει καπέλο όταν είναι στον ήλιο για να προστατεύει τα μαλλιά και το δέρμα της και προτιμά το τεχνητό μαύρισμα από το πραγματικό.


Keywords
Τυχαία Θέματα