Η Τζένη Χειλουδάκη ανοίγει την καρδιά της

16:10 1/10/2011 - Πηγή: 24wro
Η Τζένη Χειλουδάκη έδωσε συνέντευξη... στο περιοδικό «People» και μίλησε για τον μυστικό γάμο της και τη σχέση της με την πεθερά της.
Στο παρελθόν μού έλεγες ότι δεν σε αφορά ο γάμος. Τι άλλαξε στο μεταξύ;

Στο παρελθόν είχα άλλα βάθρα. Μεγαλώνοντας και αποκτώντας φίλους, κάνοντας νέες γνωριμίες και αλλάζοντας προσλαμβάνουσες, συνειδητοποιείς ότι, αν μη τι άλλο, στα γεράματά σου θα πρέπει να έχεις ένα σύντροφο. Γιατί, χουχουλιάζοντας τις κρύες νύχτες του χειμώνα, θέλεις να έχεις δίπλα σου κάποιον που να μπορέσεις να κλάψεις στον ώμο του και να του κρατήσεις πολύ
σφιχτά και το χέρι.
Η αλλαγή

«Όλα είναι μία απόφαση: να γυρίσεις το κλειδί και να γίνει ένα κλικ. Σε σχέση με την κοκαΐνη ούτως ή άλλως, την έκοψα εδώ και 15 χρόνια, σε σχέση με τον τζόγο, το έχω γυρίσει πια στις μπιρίμπες, και σε σχέση με τη βουλιμία, έραψα το στόμα μου και τρέφομαι υγιεινά. Χάνοντας μάλιστα τα πρώτα 10 κιλά, περπάτησα καλύτερα. Τώρα είμαι 75 κιλά, ενώ πριν ήμουν 90» λέει η Τζένη στο People.
Οι γονείς του συζύγου σου πώς αντέδρασαν όταν έμαθαν για το γάμο σας;

Η μητέρα του με λατρεύει! Και ο ίδιος μάλιστα με παρουσίασε σ’ αυτήν ως «Τζένη Χειλουδάκη». Αυτό με έκανε να τον λατρέψω ακόμη περισσότερο – και αυτόν και τη φαμίλια του.
Η δική σου μητέρα πώς αντέδρασε όταν της ανακοίνωσες το γάμο σου;

Λάτρεψαν όλοι οι δικοί μου το γεγονός, έπεσαν κάτω, αλλά με φοβούνται. Μου λένε «εσύ, παιδάκι μου, σούταρες ολόκληρο εισαγγελέα...».
Keywords
Τυχαία Θέματα