Η Ζέτα πήρε σβάρνα τις πρεμιέρες

23:06 23/11/2011 - Πηγή: 24wro
Η Ζέτα στηρίζει τους... φίλους της και το αποδεικνύει πολύ συχνά. Έτσι, το βράδυ της Τρίτης, δεν μπορούσε να πει «όχι» στην πρόσκληση του Νίκου Μουτσινά και έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασής του, «Ψέκασα την Ελίζα». Μαζί της δεν ήταν όμως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αλλά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Οι δυο τους μπήκαν στην αίθουσα λίγα δευτερόλεπτα πριν σβήσουν τα φώτα, ενώ στο διάλειμμα η 33χρονη ηθοποιός πήγε στα καμαρίνια, για να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές.

Ωστόσο,
η Ζέτα Μακρυπούλια δεν ήταν η μόνη διάσημη Ελληνίδα που βρέθηκε στο θέατρο «Χώρα». Εκεί ήταν οι συμπαρουσιάστριες του Νίκου Μουτσινά στο «Δέστε τους», Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου, οι οποίες, αν και έφθασαν μαζί, κάθισαν με διαφορετικές παρέες- η πρώτη ήταν με τον Μάκη Πουνέντη και την Κέλλυ Κελεκίδου, ενώ η δεύτερη με την Έλενα Παπαβασιλείου και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το «παρών» έδωσαν και η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Παύλο Σταματόπουλο, η Χριστίνα Πολίτη με τον σύζυγό της, Σωτήρη Φουρτουλάκη, ο Μέμος Μπεγνής, η Τζένη Μπότση, η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου.
Keywords
Τυχαία Θέματα