Ιαπωνία: Θα τρέξει με …Καβασάκι;

20:30 16/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η δυνατή Καβασάκι φιλοξενεί την πρωτοπόρο Κασίβα …
στο σημαντικότερο από τα τέσσερα ματς με τα οποία ανοίγει σήμερα η αυλαία της 17ης αγωνιστικής του ιαπωνικού πρωταθλήματος.
ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ- ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Βεντφορέτ: Επέστρεψε στο δρόμο των …αποτυχιών μετά την απροσδόκητη παρένθεση με τη νίκη επί της Νιγκάτα και ο τεχνικός της Τοσίγια Μιούρα πιθανότατα θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11αδα με το νεοαποκτηθέντα Ντάβι να κάνει ντεμπούτο.

Γκάμπα Οσάκα: Για μία ακόμα φορά έδειξε τον πλουραλισμό και την επιθετική της ικανότητα στο νικηφόρο 3-2 εντός έδρας επί της Βίσσελ. Είναι
η πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης.

Tips

•    Μόλις τέσσερα γκολ έχει πετύχει στα έξι της τελευταία ματς η Βεντφορέτ.
•    Πέντε νίκες και μία ισοπαλία έχει στα τελευταία της έξι ματς η Γκάμπα Οσάκα  και όλα τους ήταν goal/goal.


ΣΙΜΙΖΟΥ – ΝΙΙΓΚΑΤΑ

Σιμίζου: Παρέμεινε για 4ο διαδοχικό ματς αήττητο καταφέρνοντας να αποσπάσει ισοπαλία δίχως γκολ στην έδρα της Σεντάι.  Ο Ιρανός τεχνικός της Γκότμπι αναμένεται για μία ακόμα φορά να προχωρήσει σ’ αλλαγές στην 11αδα καθώς η ομάδα του έχει δώσει πέντε ματς σε διάστημα τριών εβδομάδων.

Νιιγκάτα: Επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών έπειτα από την ήττα σοκ από τη Βεντφορέτ και ο τεχνικός της Χισάσι Κουροσάκι δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της ομάδας στο νικηφόρο 2-1 επί της Κασίμα εκτός έδρας. Εκτός μάχης είναι πάντα ο γκολκίπερ Χιγκασιγκούτσι.

Τips

•    Μόλις ένα γκολ έχει δεχθεί στα τέσσερα της τελευταία ματς η γηπεδούχος.
•    Η Νιιγκάτα δέχεται  γκολ στα πέντε της πιο πρόσφατα ταξίδια.

ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΤΣ. ΟΣΑΚΑ

Βίσσελ: Την 3η της σερί ήττα γνώρισε η γηπεδούχος , αυτή τη φορά δράστης η Γκάμπα Οσάκα εκτός έδρας με 3-2.  Ο τεχνικός της Μασαχίρο Βάντα αναμένεται να κάνει νέες αλλαγές στην 11αδα σ’ αναζήτηση της φόρμουλας για έξοδο της ομάδας από την αγωνιστική της κρίση.

Τσ. Οσάκα: Πισωγύρισμα ήταν για την ομάδα της Οσάκα το ματς κόντρα στην Γιουμπίλο καθώς ηττήθηκε 3-2 ενώ ήταν μπροστά στο σκορ 2-1 στα μέσα του β’ μέρους. Πιθανότατα ο τεχνικός της θα κάνει αλλαγές κύρια στην άμυνα από την οποία δεν μοιάζει ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

Tips

•    Πέντε ήττες και μία ισοπαλία έχει στα έξι της πιο πρόσφατα ματς η Βίσσελ  η οποία έχει πετύχει μόλις τρία γκολ στο διάστημα αυτό.
•    Over  ήταν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της Τσερέζο που είναι αήττητη στα 8 της τελευταία παιχνίδια και στα πέντε εξ αυτών εμπόδισε την αντίπαλο της να σκοράρει.

ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΚΑΣΙΒΑ

Καβασάκι: Για πρώτη φορά μετά από 12 ματς απέτυχε να σκοράρει να γνώρισε την ήττα 2-0 εκτός έδρας από την Ουράβα.  Ο τεχνικός της Ναόκι Σόμα πιθανότατα θα συνεχίσει τα πειράματα στην 11αδα ενώ δεν υπάρχουν νέα αγωνιστικά προβλήματα.

Κασίβα: Η ομάδα του Νελσίνιο Μπαπτίστα έδειξε τη δύναμη της για μία ακόμα
Keywords
Τυχαία Θέματα