Ηγέτης με τη φανέλα της Μίλαν. Άραγε και πολιτικός ηγέτης;

12:11 17/12/2011 - Πηγή: 24wro

Τα γήπεδα αποτελούν το παρελθόν του, το μέλλον του όμως... δείχνει να βρίσκεται στην πολιτική. Ο διασημότερος ίσως Γεωργιανός ποδοσφαιριστής, ο Κάχα Καλάτζε (KahkaKaladze), ενώνει τις δυνάμεις του με τον πλουσιότερο άντρα της Γεωργίας, τον επιχειρηματία Μπιτζίνα Ιβανισβίλι, για να φτιάξουν το «Γεωργιανό Ονειρο». Έτσι θα ονομάζεται το κίνημα που θα συγκροτήσουν οι δύο μεγάλοι άνδρες.

Το κίνημα γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου, ενώπιον 2.500 καλεσμένων στο Μέγαρο Μουσικής του Τμπιλίσι, υπό τους ήχους του Βιβάλντι αλλά και τοπικής ραπ.
Ο
ηγέτης του κινήματος Μπιτζίνα Ιβανισβίλι στηρίζεται στην περιουσία του, που ανέρχεται στα 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Το πρώην αστέρι της όμως της ομάδας του Μιλάνου βασίζεται στη μεγάλη δημοτικότητα και την αγάπη του κόσμου, την οποία κέρδισε με τα παιχνίδια στην εθνική ομάδα, αλλά και με τη τεράστια καριέρα που έκανε στη Μίλαν.Τώρα αγωνίζεται με τα χρώματα της Τζένοα, από την οποία θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, εάν και έχει διετές συμβόλαιο. Ο Κάχα θα κρεμάσει επίσης το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής Γεωργίας.
«Ύστερα από δεκαπέντε χρόνια και ογδόντα τρεις αγώνες φεύγω και νιώθω μεγάλη θλίψη» δήλωσε ο 33χρονος αμυντικός, και πρόσθεσε ότι η καρδιά του πονά όταν βλέπει τη φτώχεια στην οποία ζουν οι ομοεθνείς του.
Στο πλευρό του, ο Κάχα είχε τον Ουκρανό συνάδελφό του Αντρέι Σεφτσένκο, ο οποίος δήλωσε πεπεισμένος ότι ο Καλάτζε μιλά μέσα από την καρδιά του στον κόσμο.prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα