Ικανοποίηση για τη νίκη στον Παναθηναϊκό

20:02 19/2/2012 - Πηγή: 24wro
Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι είναι οι...
άνθρωποι του Παναθηναϊκού από τη νίκη επί του Εργοτέλη. Οι «πράσινοι», κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Κρητικών, αλλά και τις πολλές τους απουσίες, δείχνοντας πως μπαίνουν στην τελική ευθεία για την μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος, μπαίνοντας σε μια αλληλουχία δυνατών αναμετρήσεων.

Κλειδί στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη, αποτέλεσε
η είσοδος του Μαυρία στον αγωνιστικό χώρο, αντί του ταλαιπωρημένου από την ίωση, Κώστα Κατσουράνη. Αυτό, επέτρεψε στον Σίλβα Κλέιτον να αναλάβει έναν πιο δημιουργικό ρόλο και έτσι το νερό να… μπει στο αυλάκι και να οδηγήσει στο τρίποντο.
Πλέον, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα περιμένει ακόμη περισσότερες επιστροφές, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες ευελπιστεί πως θα είναι σε θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κουίνσι και Λέτο. Παράλληλα, ο Πορτογάλος περιμένει την επιστροφή του Καντέ στην… πράσινη δράση, ενώ πλησιάζουν και οι ημέρες που οι Νίνης και Μπουμσόνγκ θα είναι και πάλι στην διάθεσή του, με τον Ζεκά να υπολογίζεται πλέον κανονικά, μετά την έκτιση της ποινής του λόγω καρτών.
Πρόβλημα για τον Φερέιρα, αποτελεί το ότι θα χάσει για δύο αγώνες τον Σιμάο και για έναν τον Βιτόλο, καθώς αμφότεροι συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες. Ο Πορτογάλος θα αποφασίσει τις αναμετρήσεις στις οποίες θα τους στερηθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο θεωρείται σίγουρο πως η «μάχη» με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί, απαιτεί την παρουσία και των δύο.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα