Ηλικιωμένοι έπεσαν θύματα ληστείας

13:07 10/1/2012 - Πηγή: 24wro
Ραντεβού με τον τρόμο μέσα στο ίδιο της το σπίτι είχε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Ηράκλεια Σερρών...
Η άτυχη γριούλα έζησε στιγμές αγωνίας και πανικού όταν δυο άγνωστοι κουκουλοφόροι παραβίασαν το παράθυρο της μονοκατοικίας της και όρμησαν μέσα για να τη ληστέψουν.

Η 84χρονη γυναίκα δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν οι κακοποιοί την ακινητοποίησαν και της έκλεισαν το στόμα με ένα μαξιλάρι, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να πάθει ασφυξία! Στη συνέχεια, της έδεσαν τα χέρια και ερεύνησαν ανενόχλητοι το σπίτι της. Άρπαξαν το πορτοφόλι της που περιείχε 1.000 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν.

Με
τον ίδιο ακριβώς τρόπο, τρείς άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι ενός 76χρονου στο Καίσαρι Κορινθίας, τον χτύπησαν και του άρπαξαν όσα χρήματα και κοσμήματα είχε μαζί με τα δύο κινητά του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη μέση του δρόμου πλησίασαν έναν 68χρονο δύο άγνωστοι στο Βέλο Κορινθίας και, αφού τον χτύπησαν, του άρπαξαν ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό, δύο κινητά και διάφορα έγγραφα. Οι κακοποιοί διέφυγαν με αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμενε ένας ακόμη συνεργός τους.

Με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον υπάλληλο μιας πιτσαρίας στην Ξάνθη ένας άγνωστος και τον ανάγκασε να του δώσει τις πενιχρές εισπράξεις. Καθώς έφευγε, πυροβόλησε μια φορά στον αέρα και διέφυγε με μηχανή στην οποία τον περίμενε συνεργός του.

Στα γραφεία μιας εταιρείας στην Ανώπολη της Χερσονήσου του Ηρακλείου Κρήτης όρμησαν ξαφνικά δυο άγνωστοι κρατώντας πιστόλια με τα οποία ακινητοποίησαν την υπάλληλο και άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν. Οι δράστες διέφυγαν με μια μοτοσικλέτα, η οποία βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένη σε κοντινό σημείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα