ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0

20:55 8/5/2011 - Πηγή: 24wro
ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναμετρώνται στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των πλέι οφ, με στόχο τη νίκη που θα τους...
διατηρήσει ή θα τους βάλει σε τροχιά… Champions League.

45+1’ Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

40’ Μακρινό συρτό σουτ από τον Νίνη, ο Χαλκιάς ελέγχει την πορεία της μπάλας και την βλέπει να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι.

32’ Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο Γκαρσία βρήκε με εξαιρετική κάθετη τον Αθανασιάδη, αυτός μοίρασε στον Έτο, ο Βραζιλιάνος σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στον Κατσουράνη.

30’ Καλή φάση για τον ΠΑΟΚ. Κόρνερ από αριστερά, ο Τσιρίλο πιάνει ένα μονοκόμματο σουτ, αλλά ο Τζόρβας πέφτει στη δεξιά γωνία και σώζει.

17' Ο Παναθηναϊκός μοιάζει πιο σίγουρος στις κινήσεις του, έχει την κατοχή, την ώρα που ο ΠΑΟΚ -στα πρώτα λεπτά τουλάχιστον- προσπάθησε να χτυπήσει από δεξιά για να εκμεταλλευτεί την αδυναμία του Ιωαννίδη στα αμυντικά του καθήκοντα.

12' Παράλληλο γύρισμα του Νίνη από δεξιά, ο Σισέ στοπάρει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και σουτάρει, αλλά ο Χαλκιάς είναι σε ετοιμότητα και μπλοκάρει σταθερά.

5' Άλλο ένα σουτ από τον Γάλλο, ούτε τώρα κινδυνεύει η εστία του Χαλκιά.

2' Η πρώτη επιθετική ενέργεια από τα πόδια παικτών του Παναθηναϊκού. Ο Σισέ δοκιμάζει το πόδι του αλλά δεν βρίσκει στόχο.

1' Έναρξη του αγώνα. ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Ετό, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο κάθονται οι: Κρέσιτς, Ελ Ζαρ, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Φωτάκης, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Κατσουράνης, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Μαρίνος, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σισέ.

Στον πάγκο κάθονται οι: Κοτσώλης, Γκοβού, Λουίς Γκαρσία, Καραγκούνης, Πετρόπουλος, Μαχλελής, Κλέιτον.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Γούκος (Ηπείρου)
Γήπεδο: Τούμπα
Keywords
Τυχαία Θέματα