Η.ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ: Κόσμος το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού!

08:26 19/11/2011 - Πηγή: 24wro
Το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί στις λεπτομέρειες και...
στο γεγονός ποια ομάδα θα το θέλει περισσότερο, όπως ανέφερε αποκλειστικά στο Onsports ο Ηλίας Πουρσανίδης.

Ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρόλευκων», μιλώντας στο Onsportsυποστήριξε πως οι Πειραιώτες θα έχουν ένα παίκτη παραπάνω, τον κόσμο τους, ο οποίος θα πρέπει να είναι προσεκτικός και να βοηθήσει για τη νίκη, τη στιγμή που οι «πράσινοι»
θα πάνε στο ντέρμπι με… όρεξη για το «τρίποντο».

Αρχικά, ο Ηλίας Πουρσανίδης εμφανίστηκε πεπεισμένος πως στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» θα γίνει ένα παιχνίδι με θέαμα, μια και οι δύο «μονομάχοι» είναι σε εξαιρετική κατάσταση:

«Επειδή είναι και οι δύο ομάδες σε πολύ καλή κατάσταση θα δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θέλουν και οι δύο να κερδίσουν. Ο Παναθηναϊκός έρχεται με μεγάλη όρεξη. Αυτό δεν ξέρω πως θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Παράλληλα, ο πρώην αμυντικός μέσος των Πειραιώτων, τόνισε πως οι γηπεδούχοι έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Ποιο είναι αυτό; «Ο Ολυμπιακός θα παίξει με ένα παίκτη παραπάνω, που είναι ο κόσμος του. Όμως θα πρέπει να είναι προσεκτικός, γιατί όπως λέμε πως είναι ο δωδέκατος παίκτης αυτό έχει και ευθύνες. Να βοηθήσει την ομάδα για να πάρει τη νίκη».

Βέβαια, όπως είναι λογικό, σε τέτοια παιχνίδι δεν χωρούν προγνωστικά: «Αυτά τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες. Δεν έχει σημασία τι βαθμολογική κατάσταση βρίσκεται η κάθε ομάδα».

Όσο για το κίνητρο; Ο Ηλίας Πουρσανίδης, υποστήριξε: «Είναι ένα παιχνίδι που όλοι θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι μια εβδομάδα γεμάτη πίεση».

Τέλος, ο πρώην άσος των Πρωταθλητών Ελλάδας, μίλησε για το στοιχείο που θα δώσει το «τρίποντο»:«Θεωρώ ότι στις λεπτομέρειες και σε ποιών τα μάτια θα γυαλίζουν στη φυσούνα πριν το ματς».

Onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα