Ιρλανδία: Ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή

22:31 15/7/2011 - Πηγή: 24wro

Από την αδύναμη Ντροχέντα φιλοξενείται...
η εκ των πρωτοπόρων Σάμροκ Ρόβερς σ’ ένα από τα τέσσερα συνολικά ματς της 23ης αγωνιστικής του ιρλανδικού πρωταθλήματος.

ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ – ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ

Γκαλγουέι: Στους γηπεδούχους παρελθόν αποτελούν τέσσερις παίκτες (Κάραν, Μουρ, Κας και Μαχέρ) και ο τεχνικός της Γκαλγουέι ελπίζει ότι ορισμένοι από τους λαβωμένους εδώ και καιρό Γιόφε, Σον Κέλι , Κιν και Κίονγκ θα ξεπεράσουν εγκαίρως τα προβλήματα τους και θα τεθούν στη διάθεση του.

Σλίγκο Ρόβερς: Ο τεχνικός
των φιλοξενούμενων δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς και ο Ντάβορεν αναμένεται να είναι στη διάθεση του. Η Ρόβερς έχει νικήσει δις εφέτος την αντίπαλο της. Με 1-0 εκτός έδρας και με 3-0 εντός.

Tips


•    Δεκαεπτά σερί ήττες μετράει η γηπεδούχος που τελευταία φορά εμπόδισε αντίπαλο της να νικήσει στις 8 Απρίλη όταν απέσπασε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας από την επίσης αδύναμη Ντροχέντα.
•    Τέσσερις σερί νίκες μετράει στα ισάριθμα τελευταία της ματς η Σλίγκο που μάλιστα δεν έχει δεχθεί κανένα γκολ τα έξι της προηγούμενα παιχνίδια.
•    Έξι νίκες έχει η Σλίγκο έναντι μόλις μιάς της αντιπάλου της στις 10 πιο πρόσφατες τους αναμετρήσεις.


ΜΠΡΕΪ – ΝΤΕΡΙ

Μπρέι: Στους γηπεδούχους εξέτισαν τις ποινές τους στο ματς με την Γιου Σι Ντι οι Μάσεϊ και Ντάνι Ο’ Κόνορ ενώ μακροχρόνια λαβωμένοι παραμένουν οι Σο και Τζέικ Κέλι καθώς και Κουΐγκλι και Μπρέναν.

Ντέρι: Στους φιλοξενούμενους εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν οι ΜακΚάλιον και ΜακΓκλίν  και έτσι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό της Στίβεν Κένι. Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει ήδη νικήσει την αντίπαλο της εφέτος στο ίδιο γήπεδο 2-1 ενώ εντός έδρας υποχρεώθηκε σ’ ισοπαλία 1-1.

Tips

•    Τέλος σ’ ένα σερί τεσσάρων ηττών έβαλε η Μπρέι με τη νίκη επί της Γιού Σι Ντι
•    Αήττητη στα εννιά της πιο πρόσφατα ματς είναι η Ντέρι.
•    Μόλις δύο νίκες έχει η Μπρέι στις 10 τελευταίες τους αναμετρήσεις έναντι 5 πέντε της αντιπάλου της.

ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ

Ντάνταλκ: Στους γηπεδούχους  θ’ απουσιάσει για πρώτη φορά ο πρώτος σκόρερ Κουΐγκλι που  καλείται να εκτίσει την ποινή του  ενώ παραμένουν μακροχρόνια λαβωμένοι οι Όσμπορν, ΜακΝτόνελ και Μπέρν . Εκτός μάχης είναι και ο τραυματίας Ντόκινς ενώ αντίθετα στη διάθεση του Ίαν Φόστερ θα είναι ο αποκτηθείς δανεικός από τη Μίλγουολ ΜακΧιού. Η Ντάνταλκ έχει δις νικήσει εφέτος την αντίπαλο της. Με 3-1 εντός έδρας και 2-0 εκτός.

Γιού Σι Ντι: Στους φιλοξενούμενους ο τεχνικός Μάρτιν Ράσελ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του με εξαίρεση τους τιμωρημένους  Ράσκ (πρώτος σκόρερ της ομάδας) και Μουρ.
Tips

•    Η Ντάνταλκ έχει αποτύχει να εμποδίσει αντίπαλο της να σκοράρει στα τελευταία της εννιά ματς. Τελευταία φορά που κατάφερε κάτι τέτοιο ήταν στα τέλη Μάη όταν επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Ντέρι.
•    Η
Keywords
Τυχαία Θέματα