Η σέξι Ελληνίδα cheerleader των Celtics

23:55 2/10/2011 - Πηγή: 24wro
Η αρχηγός των cheerleaders των Celtics είναι Ελληνίδα και τη λένε Αλέξις Χίος...

Μίλησε στην «Espresso της Κυριακής» για το πώς είναι να χορεύει μπροστά σε 20.000 φιλάθλους αλλά και για την αγάπη της για την Ελλάδα.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Roslindale της Μασαχουσέτης από Ελληνες γονείς, λάτρεψε τον χορό από πολύ μικρή ηλικία. Ακόμη και στο κολέγιο όπου φοίτησε, το φημισμένο Syracuse, η Χίος προλάβαινε παράλληλα με τα μαθήματα να συμμετέχει σε ομάδες με cheerleaders: «Χορεύω εδώ και πολύ καιρό. Ημουν και στη χορευτική ομάδα του κολεγίου μου, του Syracuse. Οταν άρχισα να δουλεύω στη Βοστώνη, ξεκίνησαν οι οντισιόν για τις χορεύτριες των Celtics».

Δεν πολυπίστευε ότι θα έφτανε στο σημείο να γίνει... πράσινη. Ηταν πολλές οι κοπέλες που ξεκίνησαν στις οντισιόν, όπως θυμάται: «Πήγα και ακολούθησα όλη τη διαδικασία. Μέχρι που μείναμε πενήντα κοπέλες από τις πεντακόσιες που ξεκινήσαμε μαζί. Ετσι, από τις πενήντα φτάσαμε στις είκοσι μία».

Όλη η διαδικασία έγινε τον Ιούνιο του 2006. Μάλιστα, το κανάλι του ΝΒΑ έφτιαξε reality show καθ' όλη τη διάρκεια των οντισιόν. Οι Celtics διάλεξαν έναν διαγωνισμό ομορφιάς, στο Foxwoods Casino, για να ανακοινώσουν τις 21 τυχερές που συμπεριλήφθηκαν στις Celtics Dancers.
Keywords
Τυχαία Θέματα