Ισοπαλία με... κερδισμένο τον ΠΑΟΚ

22:55 23/10/2011 - Πηγή: 24wro
Όρθιος κατάφερε να σταθεί στο... «Κλεάνθης Βικελίδης» ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Μπόλονι, μολονότι παρατάχθηκε αρκετές απουσίες στο clasico της Θεσσαλονίκης και βρέθηκε να χάνει με το… καλησπέρα, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Άρη.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο Άρης, ο οποίος προηγήθηκε με κεφαλιά του Λαζαρίδη στο 3’, παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (μετράει
τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα).

Στον αντίποδα ο «δικέφαλος» του Βορρά, που ισοφάρισε με κεφαλιά του Παπάζογλου στο 48', με το βαθμό που απέσπασε, πλησίασε στους δύο βαθμούς τους πρωτοπόρους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άτρόμητο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αρκετά λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, καθώς ο Γιάχος ζήτησε να κατέβει ένα πανό (με υβριστικό περιοχόμενο) από την εξέδρα.
Κίτρινες: Βελλίδης, Πρίττας, Σανκαρέ - Παπάζογλου, Κοντρέρας

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Παπαστεριανός, Πρίττας, Φατί (64΄ Νέτο), Ακόστα (50΄ Καστίγιο), Ούμπιντες, Καπετάνος, Ιάκομπ. ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Έτο, Αρίας, Λαζάρ, Ρομπέρ (46΄ Ίβιτς), Σαλπιγγίδης (68΄ Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια, Παπάζογλου.


Keywords
Τυχαία Θέματα