Ισπανία: Θα ξεσπάσει η Ρεάλ Μαδρίτης

09:10 30/4/2011 - Πηγή: 24wro
Πέντε στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος της Πριμέρα Ντιβιζιόν...
και το ενδιαφέρον στην κορυφή έχει χαθεί.


Το αντίθετο συμβαίνει στη μάχη της «ουράς» που μας κρατάει σε αγωνία αφού υπάρχουν πολλές ομάδες που αγωνίζονται για να παραμείνουν στην μεγάλη κατηγορία.


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ


Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Ρεάλ είχε επικρατήσει με 3-1 της σημερινής αντιπάλου της.

Ρεάλ: Το σοκ της Τετάρτης δεν αναμένεται
να ξεχαστεί γρήγορα στην πρωτεύουσα. Όσο και να φωνάζουν η δίκαιη νίκη της Μπαρτσελόνα για ακόμα μια φορά μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τους έδειξε πως πέρα από το να αγωνίζονται με 11 πρέπει να παίξουν και λίγο επίθεση για να την αποκλείσουν. Αυτό ξέχασαν να το πουν μάλλον στον «εκλεκτό». Σήμερα ο αγώνας δεν έχει πραγματικό ενδιαφέρον για τους «μερένχες» αφού οι 8 βαθμοί που τη χωρίζουν από τους Καταλανούς δεν καλύπτονται έτσι απλά.

Παρόλα αυτά η «βασίλισσα» είναι ένας σύλλογος γαλουχημένος στις νίκες και η συνήθεια αυτή δεν κόβεται εύκολα. Έτσι νίκησε και τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» την περασμένη αγωνιστική με το εκπληκτικό 6-3. Το παν για τον Μουρίνιο και την ομάδα του είναι να κρατήσουν την αξιοπρέπεια της Ρεάλ Μαδρίτης στα εναπομείναντα παιχνίδια και να συνεχίσουν την καλή πορεία που έκαναν φέτος στις εγχώριες διοργανώσεις.

Σύμφωνα με τον τεχνικό της γηπεδούχου η υπόθεση πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει χαθεί ακόμα (!) οπότε μην εκπλαγείτε εάν δείτε πολλές αλλαγές απόψε ενόψει του ημιτελικού της Τρίτης για τον ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Απόντας για τους «μερένχες» ο τραυματίας Κεντίρα.

Σαραγόσα: Ένας βαθμός χωρίζει τον σύλλογο της Αραγονίας από την επικίνδυνη ζώνη και το βέβαιο είναι πως ο Χαβιέ Αγκίρε δεν υπολόγιζε στον αγώνα του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» προκειμένου να μαζέψει πόντους… σωτηρίας. Παρόλα αυτά δεν θα κατεβάσει την Σαραγόσα στην Μαδρίτη για βν χάσει, το αντίθετο. Θα προσπαθήσει με σφιχτή άμυνα να μπλοκάρει τα ατού των γηπεδούχων και να εκμεταλλευτεί τον εκνευρισμό τους από το «άδικο» - για τους Μαδριλένους- αποτέλεσμα της Τετάρτης.

Ο Μεξικάνος τεχνικός των «μπλανκίλος» είδε τους παίκτες του να παίρνουν τη νίκη της σεζόν την περασμένη αγωνιστική επί της Αλμερία με 1-0 και έτσι την έβγαλε εκτός διεκδίκησης της σωτηρίας. Για να μπορέσουν όμως να «αναπνεύσουν» στο «Λα Ρομαρέδα» επιβάλλεται να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Απόντες σήμερα για τον Αγκίρε ο τραυματίας στόπερ Κοντίνι ίσως και ο Μπερτόλο (μέσος) που δεν πρόλαβε να αποθεραπευθεί πλήρως.


ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Μπαρτσελόνα είχε νικήσει με 5-0 την αποψινή της αντίπαλο.

Σοσιεδάδ: Τελικά η νίκη της προπερασμένης αγωνιστικής επί της Σπόρτινγκ Χιχόν φαίνεται πως ήταν «πυροτέχνημα» αφού η Σοσιεδάδ επανήλθε στις ήττες την 33η αγωνιστική υποκύπτοντας στην ανωτερότητα της Αθλέτικ Μπιλμπάο μέσα στο «Σαν Μαμές» με 2-1
Keywords
Τυχαία Θέματα