Ιστορίες πλούσιων επιχειρηματιών που έγιναν δολοφόνοι

09:03 15/11/2012 - Πηγή: 24wro
Τα χρήματα δε φέρνουν την ευτυχία...
James "Bob" Ward: το 2011 ο Αμερικανός μεγαλοεργολάβος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της γυναίκας του, την οποία είχε προσπαθήσει να παρουσιάσει ως αυτοκτονία. Η δολοφονία έγινε λίγες ημέρες πριν η σύζυγός του καταθέσει εναντίον του για μια υπόθεση παράνομου πλουτισμού.

Michael Marin: Υπήρξε ένα επιτυχημένο στέλεχος του αμερικανικού χρηματιστηρίου και πατέρας 4 παιδιών. Κατηγορήθηκε για τον εμπρησμό της κατοικίας του και την ώρα που το δικαστήριο διάβαζε την καταδικαστική απόφαση, αυτοκτόνησε καταπίνοντας ένα χάπι με υδροκυάνιο μπροστά στα μάτια
των δικηγόρων του. Η οικογένειά του έλαβε ένα e-mail το οποίο ο Μarin είχε προγραμματίσει να φτάσει στους παραλήπτες του μια ημέρα μετά και στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που αυτοκτόνησε.

Chistopher Foster: Το 2008 ο Βρετανός εκατομμυριούχος δολοφόνησε την σύζυγό του και την κόρη του, βάζοντάς φωτιά στην πολυτελή τους έπαυλη. Η εταιρεία του είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα έχοντας συσσωρεύσει τεράστια χρέη. Ο ίδιος αυτοκτόνησε με καραμπίνα, αφού πρώτα σκότωσε τα άλογα και τα σκυλιά του σπιτιού.

Hisham Talaat Mustafá: Ήταν πρόεδρος μιας από τις σπουδαιότερες κατασκευαστικές της Αιγύπτου και μέλος του Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος. Οργάνωσε και χρηματοδότησε τη δολοφονία της Λιβανέζας τραγουδίστριας Σούζαν Ταμίμ και για την πράξη του αυτή καταδικάστηκε σε θάνατο.

Hans Rausing: Ο ιδιοκτήτης της Tetra Pak, δολοφόνησε τη σύζυγό του το περασμένο καλοκαίρι, δίνοντάς της μια μεγάλη δόση ναρκωτικών. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης, αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εθισμό τους.

moneypro.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα