Και ο Θεός έπλασε τη Γυναίκα!

15:50 27/9/2011 - Πηγή: 24wro
Σαν σήμερα 28/9/1934 στις 1.15 το μεσημέρι στο Παρίσι, γεννήθηκε η γυναίκα σύμβολο…
που κεντρίζει με την εκρηκτική της παρουσία τη δημόσια ζωή εδώ και 50 ολόκληρα χρόνια.
Το όνομά της, Brigitte Anne-Marie Bardot.


Μεγάλωσε σε μια εύπορη οικογένεια του Παρισιού λαμβάνοντας αυστηρή μόρφωση, με αγάπη για τον κλασσικό χορό και διακρίσεις..
Η μόδα, ο χορός, η ποίηση και ο κινηματογράφος ήταν τα αγαπημένα των γυναικών της οικογένειας, αλλά  και του εργοστασιάρχη πατέρα.
Αρχισε την καριέρα της με το πρόσωπό της να φιγουράρει στο εξώφυλλο του «Elle»
όταν ακόμα ήταν έφηβη.
Φυσικά δεν άργησαν να έρθουν οι προτάσεις για ταινίες με πρώτο τον σκηνοθέτη Ροζέ Βαντίμ με τον οποίο ερωτεύτηκαν σφοδρά όταν εκείνος ήταν 22 ετών κι εκείνη μόλις 15.
Οι αντιδράσεις των γονιών της ήταν ομηρικές αλλά ένας χαρακτήρας σαν την Bardot δεν καταλάβαινε από κραυγές γιατί ούρλιαζε πάντα περισσότερο.

Το 1952, δηλαδή σε 3 χρόνια που ενηλικιώθηκε, παντρεύτηκαν.
Στα 22 της ήρθε η ταινία του Βαντίμ «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» μια ταινία που ο τίτλος της ήταν απόλυτα ενδεικτικός για τη θεική ομορφιά της και όχι μόνο.
Αυτή η ταινία ήταν το αποχαιρετιστήριο δώρο προς τη Bardot από τον Βαντίμ. Χώρισαν λίγους μήνες μετά, με την Μπαρντό να εμφανίζεται στο πλάι του Jean-Louis Trintignant. Παράλληλα εξαπλώθηκε ραγδαία η «Μπαρντολατρεία» με το πρόσωπο της «Μπεμπέ». Ξανθά πολύ μακριά μαλλιά με τη διάσημη διαχρονική κόμμωση «choucroute» (λαχανόσουπα) eye liner στα μάτια και σέξυ ρούχα εφαρμοστά.


Διαβάστε περισσότερα στο  astrology.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα