Και οι tipsters τον χαβά τους!

13:15 7/5/2011 - Πηγή: 24wro
Απόλυτα επιτυχημένες ήταν οι προβλέψεις των... tipsters του bettv.gr και το βράδυ της Παρασκευής, τόσο στα παιχνίδια του ποδοσφαιρικού κουπονιού όσο και στο μέτωπο του «Final Four» της Βαρκελώνης, από το οποίο ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει με το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης.



Πιο συγκεκριμένα, ο Άνθρωπος του Προέδρου είχε πολλά κέφια και έμπνευση σε Γαλλία και Ολλανδία, προσφέροντάς μας δύο εξαιρετικούς
άσους στα παιχνίδια Σεντάν – Μετς και Σπάρτα Ρότερνταμ – Μάαστριχτ, αφού και οι δυο τους επικράτησαν (3-1 το πρώτο ματς, 3-0 το δεύτερο), με τις αποδόσεις στο 1.88 και το 1.77 αντίστοιχα.

Λίγα λόγια και σταράτα από τον BetMan, ο οποίος δεν «απλώθηκε» σε όλο το κουπόνι, προτιμώντας να μας δώσει ένα σημείο και καλό… Αυτό προέκυψε στο μεγάλο ματς του Βελγίου ανάμεσα στη γηπεδούχο Γκενκ και την Άντερλεχτ, με τον BetMan να προβλέπει άσο (1-0 το τελικό σκορ) και να σας «πληρώνει» με απόδοση 2.23!

Και στα του «Final Four» της Ευρωλίγκας, ο καλός συνάδελφος Lay Up ακολούθησε τα βήματα των συντακτών του bettv.gr και πηγαίνοντας κόντρα στα πλεονεκτήματα των Σιένα και Ρεάλ, προβλέποντας πως ο τελικός θα έχει όπως και… δήποτε ελληνικό χρώμα (Παναθηναϊκός VS Μακάμπι του Σοφοκλή Σχορτσανίτη)!

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα